Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Džihádistka v sexy prádle plánovala útok na Světový pohár! Hrozí jí pět let vězení

Autor: haj - 
10. prosince 2016
19:24

Při slovech džihádistka plánující teroristický útok si asi představíme spíš drsnou ozbrojenou ženu než křehkou slečnu v luxusním spodním prádélku. Ovšem právě takto „vyzbrojená“ odjela do Sýrie Ruska Varvara Karaulova (21), která čelí obviněním, že se chtěla připojit k ISIS.

Obžalovaná dívka studovala filozofii na moskevské univerzitě a mívala jen ty nejlepší známky. Jenže pak si začala na internetu chatovat s muslimským fanatikem Airatem Samatovem (36) a prý se do něj zamilovala. Psala si ovšem i s dalšími dvěma teroristy.

Nakonec se sebrala a odjela za svou láskou. Na turecko-syrských hranicích byla ovšem zadržena a deportována zpět do Ruska, kde jí nyní hrozí až 5 let vězení. Podle žalobce totiž do ciziny odcestovala proto, aby se připojila k teroristické organizaci. „Navíc jí ani nezáleželo na tom, ke které – Jabhat al-Nusra či Islámský stát,“ zaznělo podle britského Daily Mailu u vojenského soudu.

Varvara se prý zajímala o bomby a vedení vojenských akcí a dokonce se měla účastnit i plánování teroristického útoku na Světovém poháru 2018. Džihádistka se ovšem hájí tím, že jediná její motivace pro odjezd do Sýrie byla láska. To potvrzuje i rodina s tím, že si s sebou žena vzala plný kufr sexy spodního prádla.

„Cítila jsem se velmi osamělá, milovala jsem ho a moc mi chyběl,“ plakala Karaulova zoufale u soudu a vysvětlovala, že ISIS se o své lidi dobře stará. „Nejde tam jen o peníze, ale o péči o občany a děti. Žena je považována za poklad. Je ceněna pro svůj mozek a schopnosti, nejen pro svou krásu.“ Verdiktu se dívka dočká už tento měsíc.

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi