Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Doma řekli Blance, že je zdravá, v Americe jí našli nádor: Modelka teď bojuje o život!

Autor: aba - 
10. prosince 2016
06:20

Důkaz, že osud si člověk nevybírá – i tak by se dal popsat životní příběh mladé slovenské modelky Blanky. Byla krásná, mladá, úspěšná a zamilovaná, když jí lékaři přišli na nebezpečný nádor hned vedle srdce.

Blanka byla čerstvě vdaná. Svého manžela poznala při modelingovém focení v Číně a byla velice šťastná. Než měla odjet do Ameriky, podstoupila na Slovensku všechna možná vyšetření, včetně toho na onkologii. Jak strašné pak bylo překvapení, když jí v nemocnici v USA přišli na nádor mezi srdcem a plícemi!

Podle slov místních lékařů se jedná o štěstí, že nádor odhalili včas, protože by se jen zvětšoval a do roka Blance způsobil infarkt, který by ji mohl stát život. Ta se teď z rakoviny léčí v Americe. Podle slov její maminky je to to nejhorší, co ji kdy potkalo. „Volala mi a řekla mi, mami, jsem v nemocnici. Ptám se, co se jí stalo, a ona mi odpověděla, že to není nic vážného, že se jedná jen o nádor. Neumíte si představit, co se v tu chvíli uvnitř člověka děje. Člověk má chuť křičet, pláče, je to prostě strašné.“

Blanka ale samozřejmě s ničím takovým při odletu nepočítala, a tak si zaplatila jen základní pojištění, které jí ale nákladnou léčbu rakoviny ve Státech nehradí. Bohužel ani ona ani její rodina či manžel nemají dost peněz, aby za celý proces uzdravování zaplatili. Naštěstí přišla výborná zpráva! Blance se rozhodl pomoci bývalý slovenský hokejista Lubomír Višňovský a náklady v nemocnicích za ni uhradí. „Zatím je to smutný příběh, ale doufám, že bude mít šťastný konec. Ještě jednou bych rád řekl, že se na Blanku moc těším a že na ni budu ve dne v noci myslet,“ dodal ke svému daru.  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ellenic ( 10. prosince 2016 19:30 )

lydyna Musíš nadávat do blbek nemocné ženě. Ty budeš také hodně divná, možná by to chtělo pouhou přesmyčkou změnit Tvůj nick. Potom by mi k takovému nicku šel i obsah Tvého příspěvku .

lydyna ( 10. prosince 2016 17:07 )

Proč se nevrátila po určení diagnozy léčit na Slovensko, když je občan této země a jistě si tam platí zdravotní. Další blbka, která si myslí, že dobude svět. Ať si manžel vezme na její léčbu půjčku, když je paní vdaná. Já si v Rakousku také platím pojištění základní a příplatek na nemoc je 30,-EUR měsíčně, což si samozřejmě připlácím. To tato blbka neměla pár dolarů na takové připlacení.

anka ( 10. prosince 2016 14:27 )

kdyby neplatitla, tak ji udelaji jen to nejdulezitejsi a poslou domu.....

sores ( 10. prosince 2016 13:03 )

Proboha to by jí v té Americe sprostě nechaly umřít pokud by neplatila???? To snad néééé! Boj o život se přeci nedá hodnotit podle plné peněžence. Nechce se mi tomu věřit že by jí odmítla nemocnice léčení!!!

ellenic ( 10. prosince 2016 12:32 )

zwil Tobě do toho nic není, až onemocníš, budeš se muset "válet" i kdyby jsi nechtěl. Jenom hlupák je schopný napsat to, co jsi napsal .

Zobrazit celou diskusi