Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dojemné loučení: Věrný pes dal poslední sbohem svému umírajícímu páníčkovi

Poslední rozloučení věrné fenky a jejího pána
Poslední rozloučení věrné fenky a jejího pána  (Autor: Michelle Jensen)
Autor: aba - 
9. prosince 2016
12:30

Ryanovi bylo teprve třiatřicet let, když utrpěl náhlé krvácení do mozku a byl převezen do nemocnice. Bohužel bylo příliš pozdě a lékaři už pro něj nemohli nic udělat, kromě povolení posledního rozloučení s jeho miláčkem psem.

Když lékaři Ryanově rodině řekli hrozivou zprávu, že jejich milovanému synovi a bratrovi už není pomoci, sešli se všichni u jeho nemocničního lůžka, aby mu dali poslední sbohem. Věděli ale, že někdo chybí. Poprosili tak personál nemocnice, aby mohli přivést ještě posledního člena rodiny – Rayenovu fenku boxera Mollie.

Ta Rayenovi naposledy láskyplně olízla obličej, než muže odpojili od přístrojů. Později jeho sestra napsala na svou facebookovou stránku svoje poděkování nemocnici, že jim tohle poslední rozloučení dovolila, a dodala, že fenka zůstane v rodině s nimi. Ryan byl dárcem orgánů a jeho srdce pomůže zachránit život nemocnému sedmnáctiletému chlapci.

Video  Dojemné video rozloučení pána a psa  - YouTube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jany ( 9. prosince 2016 23:10 )

asi ano

naidka ( 9. prosince 2016 20:52 )

Dobrou.... taky pudu, v TV ani v Plesku nic zajímavého.

proboha_to_snad_ne ( 9. prosince 2016 16:34 )

dojemne....ale co je to za hovadinu, ze posledni dobou uz je majitelem psa jen "panicek", podobne, ze v knedlikove uz nesviti slunce, pouze "slunicko".....asi uz vsude v redakcich pisou jen zasnene tehulky pro svoje miminka...

naidka ( 9. prosince 2016 16:30 )

Něco podobného jsem četla, že to psi snad poznají podle pachu potu umírajícího člověka.

buban ( 9. prosince 2016 16:13 )

Máte naprostou pravdu, i když v mé rodině zatím nedošlo k úmrtí páníčka před úmrtím pesana. Jsem spíše kočičářka, tak mám zkušenost s chováním kočky-přesně vystihne váš zdravotní problém a tam si lehne. A svůj konec prezentuje tím, že si lehá do vašeho zorného pole.

Zobrazit celou diskusi