Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vnučka Putinova nepřítele zemřela při autonehodě! „Ruská Lady Di“ skončila jako její jmenovkyně

Autor: haj - 
27. listopadu 2016
13:05

Byla okouzlující mladou dívkou patřící ke „zlaté mládeži“ v Rusku a přezdívalo se jí dokonce ruská Lady Di. S princeznou Dianou (†36) ji ale nepojilo jen stejné jméno či vzdálená podoba. Bohužel ji potkala i stejná tragická smrt při autonehodě.

Královna srdcí odešla z tohoto světa v roce 1997 poté, co se v Paříži její auto snažilo ujet paparazzi fotografům a narazilo do sloupu. Její ruská jmenovkyně Diana Lebedeva (†19) a vnučka jednoho z nejvlivnějších nepřátel Vladimira Putina (64) zase pro změnu cestovala s kamarádem po Švýcarsku, kde oba studovali.

Za volantem vozu BMW X6 seděl syn ázerbájdžánského podnikatele Azer Yabugov (†23), ale na mostě nezvládl řízení a ve čtvrtek ve čtyři hodiny ráno prorazil bezpečnostní bariéru a skončil i s vozem a krásnou blondýnkou po boku v jezeře Lugano poblíž vesnice Castagnola.

Vůz i mrtvá těla obou mladých lidí našli na dně jezera. Policie důvody nehody vyšetřuje, podle neoficiálních zpráv měl však vůz s někým „závodit“. Snažila se snad dvojice také před někým ujet, stejně jako zmíněná princezna Diana?

Ostatky ruské Lady Di a jejího společníka budou převezeny zpět do Ruska, aby se s nimi jejich nejbližší mohli důstojně naposledy rozloučit. Na sociálních sítích je ovšem smrt mladé dívky oplakávána již nyní. „Naše holčičko, odpočívej v pokoji,“ vzkazuje Dianě do nebe v jednom příspěvku kdosi. „Jednoduše tomu nemůžu uvěřit, byla to moje spolužačka,“ ozývá se další hlas.

Ruskou Lady Di, která byla známá hlavně svým módním vkusem a aktivním společenským životem, často lidé popisovali jako „jednu z nejzářivějších hvězd mezi moskevskou zlatou mládeží“. Kdyby autonehodu přežila, jednoho dne by asi zdědila jmění, jelikož byla jednou ze tří vnoučat ruského podnikatele a bankéře Platona Lebedeva (59), který si odseděl 11 let za daňové úniky, praní špinavých peněz a zpronevěry. Podle mnohých se ovšem jednalo o politicky motivovaný případ, jelikož Lebedev patřil mezi Putinovy největší nepřátele.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

machrborecek ( 9. prosince 2016 09:41 )

moje řeč, já to taky udělal a peníze mám doma.

luciferluci ( 9. prosince 2016 09:39 )

dej to Dynamic Solventu, ty si poraděj

majojo ( 27. listopadu 2016 22:37 )

Bylo jí devatenáct: Podle obličeje nejmíň čtyřicet - a věřme, že život měla stejně pestrý a naplněný jako její jmenovkyně. Co víc od něj mohla získat?

marti33 ( 27. listopadu 2016 19:30 )

Ryby do Ruska, a písek na Saharu bych nevozil

hanka666 ( 27. listopadu 2016 18:48 )

Fyzikální zákony platí pro každého...dva mladí, nevybouření, kteří si myslí, že se jim nemůže nic stát.

Zobrazit celou diskusi