Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hrdlořezové z ISIS sťali hlavu 100letému starci: Duchovního obvinili z čarodějnictví!

Autor: lm - 
21. listopadu 2016
14:45

Brutalita Islámského státu nezná mezí! Džihádisté na Sinajském poloostrově v Egyptě bez milosti popravili stoletého duchovního. Snímky z popravy poté sdíleli na internetu.

Odnož Islámského státu v Egyptě se na internetu „pochlubila“ popravou dvou duchovních na Sinajském poloostrově. Dva muži, z nichž jednomu bylo sto let, byli přední duchovní místních súfistických beduínů. První z nich byl unesen před měsícem, další o dva týdny později.

Džihádisté na internetu sdíleli i snímky z popravy. Zadrženého duchovního navlékli do oranžové kombinézy a spoutali mu ruce za zády. Hlavu starci dali na špalek a pak mu setli hlavu.

Televize Al-Arabíja uvedla, že popravený muž byl předním stařešinou na Sinajském poloostrově. Šajcha Sulejmána abú Heraze džihádisté unesli z jeho domu u města Aríš. Džihádisté ho obvinili z „čarodějnictví“ a odsoudili ho k trestu smrti.

marlen52 ( 21. listopadu 2016 17:19 )

tomu se nechce ani věřit co oni dokáží.tohle nejsou lidi.

kaluze ( 21. listopadu 2016 16:41 )

kdy uz tomu násílí bude konec to je hrozny,chodí a unásí lidi jak se jim zachce a vynásí rozzudky a sekají hlavy ,to nejsou lidi,ale negramotny fanatici.Je mi z nich zle ,doufám,ze uz je nekdo zstaví,a hlavne ze je vsechny vyzenou z Evropy.

zidoniusek ( 21. listopadu 2016 16:00 )

doplňovali si kvalifikaci pro přijetí k Merkelové

oliiiii3 ( 21. listopadu 2016 14:53 )

To je hrozny, takoveho veku se dozil a takhle ho popravili, na to uz nejsou slova. Kez by uz na ne doslo.

Zobrazit celou diskusi