Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trump si určil priority: Vyhostíme 3 miliony uprchlíků a bude i zeď

Autor: mib - 
13. listopadu 2016
18:20

Nově zvolený prezident Spojených států Donald Trump už prozradil, co pro něj bude prioritou, jakmile zasedne v oválně pracovně v sídle prezidenta v Bílém domě. Trvá na vyhoštění uprchlíků i stavění zdi mezi USA a Mexikem, řekl to v úplně prvním rozhovoru po oznámení výsledků amerických prezidentských voleb. 

Trump chce vyhostit na tři miliony nelegálních uprchlíků, a to bezprostředně poté, co převezme úřad do svých rukou. V úplně prvním televizním interview po svém zvolení potvrdil, že bude trvat na tvrdé protiimigrační politice. Včetně postavení zdi mezi Spojenými státy a Mexikem.

„Co uděláme, je, že lidi, kteří mají trestní záznamy, většinou členy drogových gangů, kriminálníky, drogové dealery - může jich být dva až tři miliony – dostaneme ze země nebo je uvězníme,“ řekl Trump ve publicistickém pořadu 60 minutes stanice CBS.



Doplnil, že jakmile budou hranice bezpečné, posoudí příslušné imigrační úřady další nevyřízené žádosti k pobytu v zemi. „Budeme rozhodovat dál o těch, o kterých se mluví jako o schopných. Můžou to být úžasní lidé, ale my musíme udělat rozhodnutí,“ uzavřel Trump.

Podívejte se na kampaně a vyhlašování výslekdů amerických voleb:

avast ( 14. listopadu 2016 14:11 )

Zeď je k hounu. Vždy byla, nebudeme tu v pevnosti. Jiná řešení jsou na místě.

krutasbimbo ( 14. listopadu 2016 03:50 )

Jó a nejsem z kavárny, já tak nějak nevím kam patřit, ale vím kam NE ., zařadím se až se naše politika vyrovná mezi sebou, takovej humus mezi sebou dlouho neměli, ani svět.

krutasbimbo ( 14. listopadu 2016 03:46 )

Zaujalo mě že si dal zmizet pleš, protože tu padalo proč se češe od krku do čela. K násilí - nepřekvapuje, ona i melánie je poslušně zkoprnělá. A u nás? v noci u se nevylejzá dávno-

franta15 ( 14. listopadu 2016 02:36 )

Krutasi, ty jsi z té naší známé kavárny, že? U nás dělají chlapy ženským to samé, akorát naše ženy jsou tak hloupé, že se jim to snad líbí nebo se nechají přesvědčit,aby na to zapomněly. Kdyby někdo spustil náš server o domácím násilí, byl by to nejfrekventovanější web a tam bychom se dočetli něco podobného. Naši chlapi si myslí, že nemůže zaškodit když svoji ženskou preventivně zmlátí, aby věděla kdo je u nich v rodině pánem. Být tebou, tak nenapadám jiné chlapy, ani Trumpa. Všechno co chce udělat je náprava toho, kam to až Amerika dotáhla. Viděl jsem to na vlastní oči, někam si netroufnou v Americe chodit ani policajti. Nepřejte si, aby to u nás dopadlo stejně. Nebudete moct vystrčit ani hlavu z domu.

franta15 ( 14. listopadu 2016 02:28 )

Snad si nemyslíte,že všechny ty strašidla,které tady vidíme na ulicích jsou tady legálně? Nikde nepracují, ale vyplácíme jim dávky-místo našim lidem. Ty by úřad práce nikde nenašel. Ale máme policii, která někdy legitimuje třeba i nelegálně naše lidi a ti ty strašidla na ulicích vidí. Kdyby je chtěli taky legitimovat, tak by dostali padáka. A pokud si myslíte, že Trump nemá právo řešit situaci s nelegálními přistěhovalci, tak počkejte až u nás jich bude pár set tisíc. Zatím se nikomu nelíbí když jich chce vláda přijat tisícovku. Chtěli byste je mít za sousedy a bát se,že se se vám něco špatného stane? Zákony by se měly dodržovat, jinak to špatně dopadne - pro nás. Zkuste nasednout do letadla a bez papírů vystoupit v některé muslimské zemi nebo si tam obléct kraťasy a miliskovat se na ulici. Potom něco uvidíte, zatím by se to nikdo od nás vůbec neodvážil!

Zobrazit celou diskusi