Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pokus o záchranu chlapce (†13) s visící hlavou nevyšel, dítě náhle zemřelo

Autor: kat - 
8. listopadu 2016
18:09

Celý život viděl svět doslova vzhůru nohama – 13letému indickému chlapci Mahendrovi totiž hlava nedržela rovně na krku, ale visela až na hrudi. Normální život mu měla zajistit operace. Radoval se ale jen osm měsíců. Nyní nečekaně zemřel!

Zda jeho náhlá smrt souvisí s operací, která mu dala novou naději, není známo. „Ráno vstal z postele jako každý jiný den. Celé dopoledne si na žádné bolesti ani nevolnosti nestěžoval. Normálně se naobědval, pak si lehl na gauč před televizi, chvíli se na ni díval. A asi ve tři odpoledne...,“ polkne naprázdno jeho šokovaná matka Sumitra (36), „...prostě najednou zemřel!“

Podle lékaře, který Mahendru operoval, mohly chlapci selhat plíce nebo srdce: „Kongenitální myopatie, která způsobovala i nedostatečnou pevnost jeho krku, nejspíš oslabila i jeho svaly na hrudníku, což se mu nakonec mohlo stát osudným,“ popsal Dr. Rajagopalan Krišnan.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

skaara ( 9. listopadu 2016 13:17 )

Ten mě na začátku a vozík i přesto byla operace nutná, ale bohužel to nevyšlo

skaara ( 9. listopadu 2016 13:14 )

Příběh tohoto chlapce jsem nedávno sledovala a je mi velice líto, že navzdory operaci zemřel. Asi byla ta jeho genetická vada ještě komplikovanější než se předpokládalo. A všichni, kdo ho uráží by se mě stydět. Byl to moc milý kluk, jen měl smůlu a jeho rodina také

pjotri ( 9. listopadu 2016 10:23 )

Hlavne, ze meli televizi.. to je jak v Rusku, kde, aby byl clovek "ÏN"a resektovan, MUSI vlastnit nemecky auto jakyhokoliv stari, GARAZ a teplaky Addidas.

pjotri ( 9. listopadu 2016 10:20 )

Podle stupne vyhubnuti na urovni koncentraku bych rekl, ze matka mela televizi prodat a kluka poradne krmit. Indie je vubec zajimava, pokud jde o pocet podobnych pripadu a treba pocet siamskych dvojcat, vicekoncetinovych kreatur apod. Zda se, ze se tamni absolutne nehygienicke podminky, koupani se v Ganze spolecne s hazenim mrtvol do ni, i dalsi chutovky, uz pomalu ale jiste probojovaly az do indickeho genofondu. Ale asi neni nasim ukolem, ucit tyto lidi myt si ruce a mrtve pohrbivat do zeme, nebo kremovat. Muzeme vyjadrit jen litost a soucasne i poteseni, ze ten kluk nepredal sve geneticke informace dal.

joudajoudovy ( 9. listopadu 2016 07:55 )

pro rodice, velmi smutna zprava...¨ pro vegetariany i vegany, kteri prezentuji papanicko z indie, velke varovani. neni zadnym tajemstvim, kdy indove dostali pujcky od ameriky a od nich musi kupovat geneticky upravovane osivo, vcetne hnojiv, ktera jsou plna jedu. indsti zemedelci krachuji a mezi obyvatelstvem se objevuji degenerace, rakoviny i jine anomalie.

Zobrazit celou diskusi