Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Danu (30) zohyzdila žárlivá žena lihem! Do života jí vrátila chuť Katie Piper (33), kterou znetvořil její žárlivý přítel kyselinou

Autor: rc - 
12. listopadu 2016
22:42

„Cítíte tak obrovskou bolest, že si přejete zemřít,“ říká Dana Vulin (30), na kterou v roce 2012 ze žárlivosti vychrstla líh Natalie Dimitrovská, která ji měla za rivalku v lásce.  V těžkých chvílích jí byla oporou Katie Piper, jež si prošla stejným peklem.

Svět se Daně Vulin změnil 16. února roku 2012. Tehdy do jejího bytu vtrhla žárlivá a zdrogovaná Natalie Dimitrovská a popálila ji lihem. Natalie na Danu žárlila a podezřívala ji, že má pletky s jejím exmanželem Edinem Handanovicem.

 

Dimitrovská dostala sedmnáct let za mřížemi, ale Dana zůstala poznamenaná na celý život. Líh takřka rozpustil její hrudník a krk a krásná blondýnka upadla na deset dnů do kómatu. Další tři roky musela nosit speciální ochranný oblek a masku. „Byly dny, kdy jsem brečela tak moc, že jsem měla až pocit, že mé oči krvácí,“ řekla Dana The Sun. „Bolest byla nesnesitelná. Byly chvíle, kdy jsem byla překvapená, kolik bolesti člověk dokáže vydržet,“ řekal The Sun Dana.

Dana podstoupila neuvěřitelných 150 operací a to během třiceti měsíců! V těžkých chvílích se stala jejím strážným andělem Katie Piper, kterou potkal stejný osud. V březnu roku 2008 na Katie, nádhernou modelku, zaútočil její bývalý přítel. Čekal na ni před jejím londýnským bytem, a když Katie vyšla, chrstl jí do tváře kyselinu sírovou. Katie přišla o nos, uši a oční víčka. Kyselina jí popálila nos, jazyk, ramena, ruce a krk. Poškodila jí také plíce a krásná blondýnka zůstala slepá na jedno oko.

#bestsisterever reminiscing on how amazing my big sister is #sisterlove #strongestbond @svetlanavelickovski

Fotka zveřejněná uživatelem Dana Vulin (@dana_vulin),Bře 23, 2016 v 7:06 PDT

 „Ona ví, co to je cítit takový nápor bolesti, že si přejete zemřít,“ říká Dana a dodává: „obě jsme byly krásné blondýnky, pěkné holky, ze kterých se přes nos staly Frankensteinové.“

Ženy jsou spolu v neustálém kontaktu a navzájem se podporují. „Obě jsme se rozhodly, že si tím, co se nám stalo, nenecháme zničit naše životy. Místo toho chceme inspirovat další,“ řekla Dana, která v současné době pracuje jako motivační řečník. Dana se s Katiinou pomocí dokázala smířit se svým osudem a už se nebojí podívat do zrcadla a ani se nebojí ukázat své jizvy. „Nechci zakrývat mé jizvy. Jsou mým odznakem cti,“ říká.

#someofmyjourney2012-2014

Fotka zveřejněná uživatelem Dana Vulin (@dana_vulin),Dub 27, 2015 v 1:19 PDT

Teď má statečná Australanka jediné přání, a to najít pravého muže. „Chci najít ideálního muže a založit rodinu,“ svěřila se The Sun Dana. Najít toho pravého a usadit se, se podařilo Katie, která se vdala za Richarda Suttona, s nímž má holčičku Bellu (1,5).

penize@... ( 24. srpna 2017 20:09 )

Lihem ji zohyzdila možná játra, tohle byl spíš louh. Lih je v každé vodě po holení nebo parfému. Trochu, jen trochu myslet, než to jde do tisku

mazliva.samicka ( 13. listopadu 2016 07:50 )

Nebyla polita lihem, ale vlažnou kávou.....

kajuna ( 13. listopadu 2016 07:42 )

Podle zahraničních médií ji polila lihem a zapálila....ale to by v Blesku museli použít aspoň google překladač a trochu myslet !!!

..krakonos500 ( 13. listopadu 2016 00:13 )

Sraačkovitý pleskácký překlad. Polití lihem nemůže způsobit takové popáleniny, jedině, kdyby hořel, a o tom není zmínka.

Zobrazit celou diskusi