Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Teenagerka (19) tvrdí, že porodí Ježíše Krista! Matka ji má za blázna

Autor: rc - 
7. listopadu 2016
23:31

Devatenáctiletá dívka tvrdí, že pod srdcem nosí Ježíše Krista! Všechny těhotenské testy však vyšly negativně a ani ultrazvuk nezaznamenal žádné srdeční odezvy. Teenagerka Haley si však stojí za svým.

Devatenáctiletá Haley tvrdí, že v brzké době porodí dítě. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže dívka věří, že dítě, které má přijít na svět, je Ježíš Kristus! Těhotenské testy, jež si udělala, vyšly negativně a blízcí ji začali považovat za blázna.

Dívčina matka Kristi si neví se svou dcerou rady. Podle ní je Haley chorobná lhářka, která si neustále něco vymýšlí a žije ve svém vlastním světě. Kdysi prý tvrdila, že otcem dítěte je raper Eminem, také si vzala do hlavy, že se účastnila soutěže American Idol nebo že darovala ledvinu svému bratrovi. „Když mi poprvé řekla, že je těhotná a pod srdcem nosí Ježíše, dívala jsem se na ni jako na blázna,“ řekla Kristi v pořadu Dr. Phil show, kam se rozhodla jít s nadějí, že dívce pomůže.

 „Nemohu už takhle dát žít. Musíme s ní zacházet tak, jako by byla opravdu těhotná, abychom se vyhnuli konfliktům. Doufám, že nám Dr. Phil objasní, co se s ní děje, zda se takhle chová schválně nebo opravdu potřebuje pomoct,“ řekla nešťastná matka.

Haley v pořadu podstoupila vyšetření ultrazvukem. Výsledek byl však opět negativní. Lékař nezaznamenal žádné srdeční odezvy. S tím se však Haley nechtěla smířit a tvrdila, že cítí pohyb plodu.

„Ultrazvuk pouze zaznamenal to, že když jsem přiložil sondu na vaše břicho, tak se rozšířily smyčky střev. To znamená, že je ve vašich střevech vzduch, a když jsem pohyboval sondou, tak se malé smyčky začaly hýbat. Když jste cítila, že se něco hýbe, byl to pouze pohyb ve vašich střevech,“ vysvětloval lékař Stork podle serveru Mirror mladé dívce.

 „Jsem těhotná. Nezapřu své dítě. Stále cítím, jak kope,“ odpověděla Haley a dodala: „Omlouvám se, doktore Storku, ale nemůžete lhát Ježíši.“

Stejně odpověděla i při rozhovoru s doktorem Philem: „Jsem těhotná a je to Ježíš,“ řekla rezolutně.

„Moje rodina, mí přátelé, pastoři v kostele mi nevěří, že jsem těhotná,“ řekla. „Já ale vím, že je to Ježíš. Nezáleží mi na tom, zda mi rodina věří, nebo ne. Záleží na tom, zda opravdu věříte v Ježíše. Je mi jedno, jestli těhotenské testy a doktoři říkají opak. Až porodím, nikdo už nebude pochybovat. On je můj zachránce,“ dodala dívka.

Dívčina sestra Adrianna si myslí, že dívčiny problémy souvisí s těžkým dětstvím. „Když jsme byly děti, byly jsme sexuálně zneužívané,“ uvedla v pořadu.

 

salto ( 8. listopadu 2016 10:00 )

Buď se nažrala fazolí, nebo na ni opravdu sestoupil Duch svatý. Když se to stalo naposledy, tak vyšla nad Betlémem hvězda.

Zobrazit celou diskusi