Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera (4) splnila zesnulé mamince (†27) poslední přání: Vyfotila se v jejích svatebních šatech

Autor: shp - 
4. prosince 2016
13:10

Amber Davis (†27) diagnostikovali lékaři rakovinu děložního čípku. I přes léčbu se ji doktorům nepodařilo zákeřnou chorobu přemoci. Když už mladá maminka ze Severní Karolíny věděla, že zemře, napsala si seznam přání. Tím nejvíce emotivním bylo, aby se její dcerka Nora (4) nechala vyfotit v jejích svatebních šatech.

Amber poprosila svoji kamarádku Heidi Spillane, aby malinkou Noru nafotila a znovu s ní tak vytvořila jeden z nejcennějších dnů jejího života. Den, ve který si vzala svého muže Dereka. Heidi samozřejmě souhlasila, ale Amber bohužel zemřela dříve, než si fotky mohla prohlédnout.

Heidi přitom vůbec nevěděla, že Amber svůj boj s rakovinou už nevyhraje. „Všichni jsme věřili, že naše zlatá Amber rakovinu přemůže. Vždy z ní vyzařoval takový mír, který cítili všichni kolem ní,“ prohlásila fotografka.

Je pro mě velmi emotivní vidět Noru v šatech Amber. Vypadá stejně úžasně jako její máma,“ dodala Heidi. A skutečně, čtyřletá holčička vypadá v šatech pro dospělou ženu k zulíbání. Poslední přání Amber tak bylo splněno. Její milovaná dcerka bude mít na svou mámu navždy památku.

Zobrazit celou diskusi