Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší pitbull na světě dělá chůvu batoleti. „Hlídá ho,“ říká matka

Hulk se malého Jacksona nemůže nabažit.
Hulk se malého Jacksona nemůže nabažit.  (Autor: Profimedia)
Autor: Alexandr Božilov - 
1. listopadu 2016
21:34

Největší pitbull na světě budí od pohledu velký respekt a vyděsil by asi leckoho. Ne však tříměsíční batole, kterému obří pes dělá tak trochu chůvu.

Téměř 80kilový pitbull s příznačným jménem Hulk vypadá opravdu hrozivě. Marlon a Lisa Grennanovi ho ale bez obav nechají hrát si s jejich nedávno narozeným synem Jacksonem. „Nemám o něj žádné obavy. Hulk je skvělý ochránce a hlídač. Chodí za ním úplně všude. Nemohli jsme si přát lepšího psa. On ho opravdu zbožňuje, jde mu to vidět na očích“, uvedla pro deník Sun Lisa, která se svým manželem a malým synkem žije v americkém státě New Hampshire.

Spokojený Hulk se svojí rodinou Spokojený Hulk se svojí rodinou | Profimedia
Videa Hulka, jak si hraje s malým batoletem, už na serveru YouTube vidělo přes 100 milionů lidí. Někteří z nich podrobili rodinu kritice, že nechá synka olizovat obřím psem. Lisa na tom ale nic špatného nevidí. „Také ho nechám, aby mě olizoval. Nemyslím si, že je to špatné nebo nehygienické. Ale neustále je sleduji, aby Hulk Jacksona třeba omylem nezavalil,“ připomíná Lisa fakt, že Hulk váží 24krát více než jeho malý lidský přítel.

Zobrazit celou diskusi