Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Desetičlenná rodina bere na dávkách 1,3 milionu! Dostali i pohádkový dům

Autor: lm - 
31. října 2016
10:17

Desetičlenná rodina se ve Velké Británii postarala o pořádné pozdvižení! Jakoby nestačilo, že rodiče a osm dětí inkasují ročně na dávkách přes 1,3 milionu korun, úřady jim teď navíc nadělily luxusní dům. Obyčejní Britové se bouří, že oni sami by si na něj prací nevydělali.

Rodiče Arnold a Jenne Sube (oba 33) inkasují na svých osm dětí od lutonské radnice ročně v přepočtu 1,32 milionu korun. Desetičlenná rodina navíc od úřadů získala dům se třemi ložnicemi, jenže to jim bylo málo. Prý se tam cítili „stísněně“. Příliš ale zřejmě netrpěli, protože odmítli tři nabídky na přestěhování do většího.

Lutonská radnice nakonec náročné rodině sehnala pohádkový dům za v přepočtu skoro 13 milionů korun. Obyčejní Britové se ale bouří, protože rodina nemusí platit žádný nájem. Deník The Sun uvedl, že pronájem takového domu by vyšel zhruba na 36 tisíc korun, což si rodiny obvykle nemohou dovolit. „Mají neuvěřitelné štěstí. Rodiče by dali cokoliv za to, aby tu mohli bydlet,“ řekl deníku jeden ze sousedů.

„Rodiny z celé Británie by si nikdy nemohly dovolit tak velký dům. A teď jim navíc mácháme obličeje ve faktu, že cálujeme za to, že si někdo žije král,“ uvedl k případu konzervativní poslanec David Morris.

Arnold a Jenne Sube jsou původem z Kamerunu, odkud se ještě jako teenageři  přestěhovali do Francie a později do Velké Británie. Tady spolu vychovávají celkem osm dětí: Mejane (16), Fabiana a Analii (13), Prospera (10), Dylana (9), dvojčata Sharon a Stacy (6) a čtyřměsíční Mary.

 

 

 

reiner ( 6. listopadu 2016 12:27 )

Dále se píše - migrantům u nás v ČR hrozí, že na stará kolena nedostanou důchod a hrozí radikalizace!! Cikán, který celý život nepracoval, má nárok na průměrný důchod a tak ho ti šmejdi dostanou jistě taky. Ostatně - jestli bude v takové výši jako je nyní u většiny obyvatel, tak pojdou stejně sami, protože nejsou tak odolní jako našinci

pjotri ( 6. listopadu 2016 11:47 )

Jak je to mozny?? Neverim! Vzdyt to jsou vsechno inzenyri a doktori a prisli, aby u nas pracovali v lese za 8 tisic, ne? A aby zivili Nemce tim, .ze se stanou levnou pracovni silou. Porad mi tyto ko.tiny zni v usich.. Vam ne?

marlen52 ( 31. října 2016 19:32 )

dali to jedné rodině a teď to budou vyžadovat všichni.ale v práci je nikdo neuvidí ale třeba tady hned začnou vyhrožovat když někdo nedělá že nedostane důchod a jak to bude s nima ty určitě dostanou i důchod že i když dělat nebudou

mandat ( 31. října 2016 18:57 )

Tohle se deje v cele Zapadni Evrope vic jak 20 let.Znam jednu africkou rodinu, co zapalila 3 x za rok dum a vzdy dostala novy, to bylo v Belgii ,nikdo tam nepracoval, jen se mnozili a jeste si stezovali na rasizmus.

sores ( 31. října 2016 17:30 )

 Ukazuje se, že černí jsou mnohem chytřejší nežli debilní běloši. A proč by černí nebrali zadarmo co se jim nabízí běloši,když Evropa dává. No byli by přeci hloupí,sami proti sobě, hloupější nežli Evropa co zadarmo dává! Jediná Austrálie má zákon, že u nich nesmí žít muslim. Nedostanou povolení k pobytu a musí se vrátit. Celý svět se zbláznil! Evropa bude sloužit černým.

Zobrazit celou diskusi