Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Shodila na 25 kilo: Říkali jí, že na balet nemá postavu

Autor: mav - 
21. října 2016
05:25

Sen stát se baletkou se Margheritě Barbieri (18) rozplynul v pubertě, když jí řekli, že se svou postavou prostě baletkou být nemůže. „Máš hromotlucká stehna!“ slyšela od profesorů. Puberťačka tak začala drasticky hubnout.

Někdy nejedla dva dny, jindy si vystačila jen s miskou ovesné kaše, což představuje 140 kalorií... Do roka z ní byla troska na umření, vždyť vážila pouhých 25 kilogramů!

To už si sama uvědomila, že je něco špatně, a rozhodla se uzdravit. Napsala si seznam 200 jídel, která se bála jíst – včetně třeba másla a čokolády. A postupně se donutila je pozřít, odškrtávajíc jednu položku za druhou.

 

Po pěti letech boje váží ve svých osmnácti letech 50 kilo a je z ní doslova holka jako lusk! Jenom místo baletu teď hodlá tančit v divadle, kde nejsou tak zvrácené požadavky na postavu...

sores ( 21. října 2016 13:25 )

Hodně dospěláků jsou fakt s.v.ině a dokáží mladého člověka doslova zničit!Kdy už konečně tenhle odporný kult vyzáblosti přestane?!

mandat ( 21. října 2016 10:59 )

Baletka ma byt mala a uzka, nejde o kg,ale o typ postavy.Stejne,jako kraslobrusleni. Rozlozene a tezke baby se cpou tam,kam nepatri. To, ze si tahle naivka znicila zivot a zdravi, muze sama.

Zobrazit celou diskusi