Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Předávkovaní feťáci umírali na ulici: Kolemjdoucí si je pobaveně natáčeli

Autor: lm - 
7. října 2016
11:03

Ameriku zasáhla drogová epidemie! Dokazuje to i video, které natočil jeden z kolemjdoucích v Memphisu. To zachycuje postarší manželský páreček feťáků, kteří se předávkovali heroinem a zkolabovali přímo na ulici.

Šokující nahrávku natočil kolemjdoucí za denního světla v americkém Memphisu. Carla Hiers (59) spolu se svým manželem se předávkovali heroinem a odpadli přímo na ulici. Kolemjdoucí se feťákům v podivných pózách hlasitě smáli a fotili si je, ale nijak jim nepomohli.

Courtland Garner video vysílal živě přes Facebook a odtud se rychle začalo sdílet. „Docela mě to pobavilo,“ přiznal mladý muž. Záměrem ale prý bylo odradit mladé od drog. „Vím, že všechny děti jsou dnes na sociálních sítích, a když uvidí tohle video, víte, co si řeknou? Nechci vypadat stejně hloupě jako oni, a proto nebudu brát drogy,“ vysvětlil.

Předávkovaným manželům pomohli přivolaní záchranáři. Carla Hiers posléze skončila v policejní cele. Rozhodně to není její první záznam v trestním rejstříku. Ve vězení skončila několikrát, mimo jiné za krádeže, podvody a držení drog.

Video  Feťácký pár se předávkoval na ulici  - YouTube/Policie
Video se připravuje ...

dzambulka007 ( 7. října 2016 19:08 )

Fetáků mi líto sice není, ale co to musí být za kriply, aby tohle natáčeli a "mírně je to pobavilo"? Ten černý primitivní haj.zl má před sebou umírající lidi a je vysmátý? Že ty černé opice nenechali v Africe, mohli se tam mezi sebou vyzabíjet, nebo by při své inteligenci pochcípat hladem a bylo by na světě líp.

dzambulka007 ( 7. října 2016 19:05 )

Deneček ( 7. října 2016 15:46 )

Žádná škoda.

Fanny16 ( 7. října 2016 13:59 )

No a co?Pro tuhle pakaz nemam slitovani..nikdo je nenutil drogy brat... paraziti...ziji jen na ukor spolecnosti...kdo chce tam...pomozme mu tam... nevidim duvod...proc bych je mela zachranovat.... zdravotni prostedky radeji pouzit pro ty...kteri to opravdu potrebuji a penize pro ne nejsou... kazdy fetak,ktery zmizi,je pro spolecnost plus....

dopdel ( 7. října 2016 12:54 )

Nikdo je nenutil brát drogy.Kolik lidí by chtělo žít a není jim dáno.Umírají děti i mladí lidé a není jim bohužel pomoci.Takže k čertu s feťákama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání