Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Rodiče se zfetovali a omdleli! V autě s nimi seděla 5měsíční holčička

Autor: rc - 
2. října 2016
05:29

Matka se zfetovala před očima malé dcerky! Australská policie našla ženu (34) s jejím partnerem (24) v bezvědomí v autě plném drog. Na zadním sedadle seděla pětiměsíční holčička.

Těsně před polednem ve středu se australským policistům naskytl otřesný pohled. Na předměstí Sydney našli ve voze v bezvědomí pár, který omdlel poté, co požil drogy. V autě s nimi byla i pětiměsíční holčička.

Ve voze strážci zákona našli marihuanu a náčiní na přípravu drog. Muž a žena byli obviněni z držení nelegálních látek a zanedbání dítěte. Holčička jim byla odebrána a pár se podle DailyMailu bude zpovídat u soudu koncem října.

Tento případ není ojedinělý. Podobný se stal ve Spojených státech v Ohiu. Před třemi týdny policie zveřejnila šokující fotografie, na nichž je pár, který omdlel ve voze poté, co požil heroin. Na zadním sedadle strážci zákona našli malého chlapce.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

j_dc_cv ( 2. října 2016 08:12 )

To si to vy trapáci nemůžete po sobě přečíst? Už v titulku máte odmleli místo odmleli. V titulku máte že dítěti bylo 15 měsíců. V článku máte 5. Ale zase je dobrý, že u nás může psát do novin každej trotl co dochodil základní školu.

maledivy2016 ( 2. října 2016 07:55 )

Každou fetku, alkoholika a kuřáky by měli popravit a vhodit do sopky!

paganini ( 2. října 2016 05:44 )

Že rodiče odmleli by ani tak nevadilo. Horší by bylo, kdyby omdleli! Ten titulkář by si měl tiše nafackovat nebo také odemlít, tj. uvolnit místo někomu gramotnějšímu!

Zobrazit celou diskusi