Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dělej, Bille, pojď už! Obama naháněl Clintona do letadla, pobavil internet

Autor: lm - 
30. září 2016
23:35

Prezident Spojených států amerických na nikoho nečeká! Tedy zjevně pokud nejde o dalšího amerického prezidenta. Video zachycující Baracka Obamu (55), kterak se snaží nahnat do letadla exprezidenta Billa Clintona (77), pobavilo internet.

„Bille, pojď už! Dělej! Musím už letět domů!“ S těmito slovy a úsměvem na tváři naháněl nejmocnější muž světa Barack Obama svého předchůdce, exprezidenta Billa Clintona do vládního speciálu, který se chystal k odletu. Video, které zveřejnily americké televizní kanály, pobavilo celý internet.

Uživatelé na internetu v komentářích ale rovněž vyjádřili obdiv nad prezidentovou uvolněností. „Nejlepší prezident v historii. Tohle přesně potřebujeme vidět všude ve světě. Přátelství,“ napsal pod video Matt McCallan. „Prezident Obama mi bude opravdu chybět,“ stojí v dalším příspěvku.

Barack Obama a Bill Clinton spolu s početnou americkou delegací přiletěli do Izraele, aby se rozloučili s bývalým prezidentem a premiérem Šimonem Peresem, který zemřel ve středu ve věku 93 let. ČR na pohřbu zastupovali premiér Bohuslav Sobotka a ministr zahraničí Lubomír Zaorálek.

Deneček ( 1. října 2016 12:19 )

Obama zapoměl před Bille De.

dumik ( 1. října 2016 06:41 )

teď před volbami vystupují zločinci jako běžní veselí lidé?

HahaBimbi ( 1. října 2016 03:22 )

to si delas srandu?...Clinon vejde do dejina jako ***r, Obama jako cernoch bez patere a vzyvac prazdnych hesel....a vzhledem k tomu jak se k sobe maji....Clintonova nesmi byt prezident USA....hlavne ne,kdyz se tesi na spolupraci s Merkelovu...brrr....a davat ty dva na uroven G.F.K. je opovazlivost, ten za to, ze se vzeprel korporacim zaplatil zivotem....tihle 2 panaci jen zbohatli....

janetazahro ( 1. října 2016 01:08 )

 Barack Obama i Bill Clinton budou rozhodně světu chybět. Ale to posoudí až historici a další generace. John F. KENNEDY, Ronald Regan, Bill Cinton i Barack Obama , nejvýznamnější prezidenti USA druhé poloviny 20. a počátku 21. století. To, co nås, Američany a celý svět čeká v budoucnu v podobě ať už Hillary C. nebo nedej Bůh Donalda T. si ani nedovedeme představit .... .

Zobrazit celou diskusi