Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Show se změnila v boj o život. Čtyřmetrový krokodýl šel zabíjet před turisty

Autor: mib/ČTK - 
26. září 2016
08:50

Dramatickou podívanou zažili návštěvníci farmy pro divoká zvířata v Bloomsbury v australském státě Queensland, kde chovatel Rob Bredl (66) předváděl pravidelnou show s krokodýly. Přímo před očima turistů ho více než čtyřmetrový krokodýl popadl za ruku a začal vléct k vodě, informoval server The Times. V neděli už se dostal z jednotky intenzivní péče a daří se mu podle rodiny dobře.

Šestašedesátiletý Bredl, který proslul pod přezdívkou „bosonohý Bushman“, dobře věděl, co se stane, pokud ho krokodýl dostane pod vodu. A proto bojoval ze všech sil, aby se ze smrtícího sevření vyprostil. Nakonec se mu to podařilo, ale s těžce pokousanou rukou a nohou musel být převezen do nemocnice.

Mluvčí rodiny potvrdila, že operace se vydařily v pořádku a Rob je mimo ohrožení. Navíc bude převezen z jednotky intenzivní péče k rodině. Bredlova rodina s krokodýly úzce spolupracuje bezmála po tři generace.

Bredl vystupoval v řadě televizních dokumentů, jako byl například Zabijácký instinkt, Smrtící predátoři či Polibek krokodýla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

monza ( 26. září 2016 09:39 )

Těmto šaškům,kteří pro peníze dělají z divokých dravců debily pro potěšení zblblých turistů,přeji jen to nejhorší.

Zobrazit celou diskusi