Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Muž zmrzačil malou holčičku (2) v Irsku, udělal jí ženskou obřízku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: haj - 
24. září 2016
17:07

Otřesný případ týrání dítěte se odehrál v Dublinu. Muž somálského původu byl zatčen za to, že provedl ženskou obřízku teprve dvouleté holčičce a nechutným způsobem jí tak znetvořil genitálie.

Policisté ve čtvrtek v noci vtrhli do bytu v Crumlinu v jižní části irské metropole, kde žije matka s dvěma dcerkami, oběma pod pět let. Somálce okolo třiceti let odtud odvedli a vyslechli ho ohledně podezření z údajného znetvoření genitálií malé dívenky (2).

„Byla na něj uvalena vazba za zmrzačení dítěte,“ cituje svůj zdroj britský deník Mirror s tím, že ubohé děvčátko by se mělo v současné době léčit v nemocnici. Dům, kde k ohavnostem došlo, nyní ještě pročesávají specialisté ve snaze najít důkazy.

Podle webu Dublin Live se jedná o první takovýto případ v celém Irsku. Ženská obřízka je běžnou praxí minimálně ve třiceti státech na světě, z nichž většina se nachází na africkém kontinentě.

Tento postup je ovšem v civilizovaných zemích nelegální, jelikož nepřináší žádné zdravotní výhody pro ženy a naopak jim může jen velmi uškodit. Kromě bolestí a silného krvácení je zde riziko infekce a později dochází také k problémům během porodů a k častým úmrtím novorozených dětí. Irské právo trestá za ženskou obřízku odnětím svobody až na 14 let nebo pokutou až 10 tisíc liber (300 tisíc Kč).

 

oliiiii3 ( 18. března 2017 14:06 )

At chlapum ty jejich odporny pera urezaji. Muslimsky cerny prasata.

hejhej ( 25. září 2016 10:08 )

Muslimské hovado. Przní děti, ženy, kozy. Jsou to primitivní idioti, kterým se mozek nevyvinul. Chovají je hůř než divoká zvěř, zabíjejí, neznají cit, úctu k ničemu jenom Alláhovi. A tato lenivá, násilnická verběž se cpe do Evropy, kterou organizuje USA za pomoci praštěné, skoro už dementní Merkelové, Junckera, Hollande a jejich přikyvovačů , včetně našich pitomců včele se Sobotkou.

paralenka ( 24. září 2016 22:20 )

ISLÁM V PRAXI: Ženy si nyní musí povinně zmrzačit pohlavní orgány.OSN ve své zprávě uvádí, že militantní islamistická skupina Isis nařídila všem ženám a dívkám ve městě Mosul, v severním Iráku, aby podstoupily obřízku ženských pohlavních orgánů.

paralenka ( 24. září 2016 22:14 )

Tohle je hodně blbá sranda, nemyslíte? Málokdo vnímal, že celé roky se třeba Abbasová snaží proti ženské obřízce bojovat (ASANTE KENYA, a teď všichni čučí, že to existuje. To ignoranství, když se to děje v Africe, nikoho nebere ... a najednou to máme skoro za rohem a ještě někteří o tom blbě vtipkují. Najděte si video, kde tu hrůzu u malých holek uvidíte na vlastní oči!

Geras ( 24. září 2016 21:42 )

Tady je zase někdo chytrej jak svi*ě. Ženská obřízka nemá s islámem nic společnýho. Ženská obřízka se v Africe praktikovala dávno před tím než islám vůbec vznikl. V Somálsku se obřezávalo dávno před tím než tam ve 12. století přišli muslimové. Ale chápu že dnes je v modě když spousta podprůměrně inteligentních buranů nadává na islám a uprchlíky.

Zobrazit celou diskusi