Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Srdceryvné video: Holčička se snaží probudit mámu předávkovanou heroinem

Autor: shp - 
22. září 2016
15:05

Při pohledu na tohle video člověka začne bolet na srdci. Vyděšená a zoufalá holčička, které jsou teprve dva roky, se snaží probrat svou zfetovanou mámu, která se předávkovala heroinem v obchodě. Hladí ji, tahá za ruku, ale nedaří se jí mámu probrat.

Video natočil zákazník amerického obchodu Family Dollar ve městě Lawrence ležícím ve státě Massachusetts. Vyděšená holčička se snaží probrat předávkovanou matku, která byla později identifikována jako Mandy McGowen (36).

Dítě je zoufalé a neví, co si má počít. Je na něm vidět, že má o svou mámu strach. Jeden ze zákazníků se poté snaží dívence pomoci a prohledává kabelku ženy, jestli v ní nenajde něco, co by mu mohlo pomoci.

Video  Dívenka (2) se snaží probrat zfetovanou mámu. Žena se předávkovala heroinem.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Matka měla drogy v kabelce

Žena měla v kabelce drogy. Přivolaní záchranáři jí museli podat dva naloxony (lék, který blokuje efekt opiátů a podává se při předávkování), aby ji probrali. Kolik v sobě měla žena drog, je lepší si nepředstavovat.

Je velmi znepokojující vidět někoho s drogovou závislostí, která ho postihla tak, že se není schopen postarat o své dítě, což ho dělá zranitelné,“ řekl televizní stanici policejní šéf James Fitzpatrick.

Matka narkomanka byla obviněna ze zanedbávání dítěte a čeká na soud. Dcera jí byla odebrána a stará se o ni momentálně sociální služba. Je pravděpodobné, že McGowen bude zbavena kvůli drogové závislosti rodičovských práv.

kaluze ( 23. září 2016 00:03 )

zasrany drogy.. ta máma je fakt nezodpovedná zenská ,chudinka ta malá holcicka,to je k pláci

Vladza ( 22. září 2016 21:37 )

Nikdo nepřijde ani holčičce na pomoc? Hlavně že to někdo natáčí! Kam jsme se to dopracovali

iribr ( 22. září 2016 20:49 )

 Kamera se hybe takze to nekdo nataci jak tam ta mala holcicka narika a matce nikdo nepomuze? No hlavne ze je material na internet.

ejvm1712 ( 22. září 2016 18:55 )

Děsný, Raději to video ani nepouštím

pavel215_klafunda ( 22. září 2016 18:44 )

Tu obludu bych snad ani vidět nechtěl.

Zobrazit celou diskusi