Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Maria porodila první dítě v 61 letech! Chlapečka počala přirozenou cestou

Autor: shp - 
22. září 2016
09:50

Je to šťastná maminka, která je nadšená z narození svého prvního děťátka. Jde o radostnou událost, která je však všude na světě naprosto normální. U Italky Marie Rosarie Veneruso jde přesto o naprosto výjimečnou událost. Žena totiž své první dítě přivedla na svět ve věku 61 let.

Chlapeček Elia přišel na svět v pondělí, váží 3,5 kilogramu, měří 50 centimetrů a je naprosto zdravý. Na těhotenství Marie a narození dítěte je ojedinělé i to, že Italka počala dítě se svým manželem Vincenzem přirozenou cestou, ve své domovině se tak stala v tomto směru rekordmankou.

Splnila jsem si sen. Budoucnosti se nebojím,“ řekla novopečená maminka serveru Ilmattino.it. Maria byla v minulosti čtyřikrát těhotná, ale o miminko vždy přišla. Doufat v zázrak přesto nikdy nepřestala. Umělé oplodnění podstoupit nechtěla, otěhotnět chtěla přirozenou cestou. A nakonec se to povedlo.

Musím podotknout, že jde o velmi ojedinělý případ, který s sebou nese velké riziko,“ vysvětlil gynekolog Palmieri. Maria však měla štěstí, její porod byl klidný a bezproblémový. Italka o svém těhotenství dodala, že podstoupila hormonální kúru a pravidelně cvičila až do sedmého měsíce.

ejvm1712 ( 22. září 2016 13:23 )

Taky ve 12. Jsou to totiž dobré soudružky.

sores ( 22. září 2016 12:05 )

 K.rá.va stará, měl by to být trestný čin vůči tomu děcku a sebrat jí ho. Je to proti přírodě když bába a dědek udělají dítě,hnus!!!!

lecram ( 22. září 2016 11:21 )

uvedomujete si aka nezodpovedna osoba to musi byt a Vy jej robite promo,vsak to decko ked bude mat 15 rokov tak tato osobka uz nebude ist sama na toaletu a bude stat a srat do plienok,teda ak bude na svete a stat sa samozrejme postara,presne ako u nas z morgosmi,ktori sa iba kotia ako potkany...

Zobrazit celou diskusi