Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smutný blonďatý chlapeček popravčím: Zabíjel ve jménu ISIS

Autor: shp - 
20. září 2016
22:01

Je mu stěží 10 let, ale zabíjí z donucení jako kat. Na dalším děsuplném videu, které zveřejnili hrdlořezové z teroristické organizace ISIS, je vidět blonďatý modrooký chlapec, jak popravuje válečného vězně. Džihádisté mu už vymyli mozek. Na dítěti je však stále vidět, že mu zabíjení dělá problémy.

Video bylo natočeno v iráckém Mosulu jako další část zvrácené propagandy. Chlapec vypadá vystrašeně, ale ví, že staršího teroristu musí poslechnout. Do ruky od něj bere pistoli, kterou zamíří na spoutaného muže v oranžové vězeňské uniformě.

Dospělí teroristé chlapci namluvili, že jde o špiona. Dítě nemá na vybranou, pistolí mu namíří na hlavu a po chvíli z ní vystřelí. V tu chvíli se z něj stává vrah a zároveň nadosmrti poznamenaná troska. V jeho očích není vidět nenávist, ale zoufalost a odevzdanost.

Kdyby se chlapec vzepřel teroristům, zbili by ho. ISIS programově vytváří z dětí vraždící mašiny nové generace. Často jde o kluky z vyhlazených rodin, kteří nemají ani kam utéct. Jejich osud je často nadobro zpečetěn. Čí je tento blonďatý chlapec dítě, není jasné. Pravděpodobně jde ale o nějakou osobu ze západu, která rozšířila řady ISIS.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nemocna ( 21. září 2016 00:02 )

Chudák malý krásný chlapeček může mít tak 6 - 7 let víc nemá, je poznat že se mu zabíjet nechce ale má strach ví že když to neudělá bude bitý nebo zabitý trýznivou smrtí, tak poslechne a střílí, kdo ví co si vlastně doopravdy myslí, určitě by chtěl být jinde a žít jinak, utéci se nedá jsou hlídaní a mají tvrdý režim, takové děti si mají hrát, běhat s kamarády a učit se ve škole, prožít dětství bez strachu a násilí, už aby se vojsko dostalo k nim a všechny chlapce osvobodili, určitě všichni mozek vymytý nemají vždyt je to poznat zrovna na tomto chlapci, dělá co mu přikáží aby se sám ochránil, nechápu ženské jak můžou tam odjed, přidat se k isis a ke všemu vzít sebou malé děti, kteří je určitě nenávidí a při bezcitném cvičení proklínají proč je zavezla tam

Zobrazit celou diskusi