Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívku (19) svázanou pod Eiffelovou věží hromadně znásilnili tři migranti

Ke znásilnění došlo pod Eiffelovou věží, kterou běžně hlídají kvůli hrozbě terorismu policisté.
Ke znásilnění došlo pod Eiffelovou věží, kterou běžně hlídají kvůli hrozbě terorismu policisté.  (Autor: Reuters)
Autor: shp - 
19. září 2016
13:21

Myslela si, že jde na rande se sympatickým sedmnáctiletým tuniským chlapcem, kterého poznala na Facebooku. Když ale dorazila do parku Champs des Mars u proslulé Eiffelovy věže, čekali na ni tři dospělí Alžířané. Pod turistickou památkou ji svázali a brutálně hromadně znásilnili.

Nedělní rande dopadlo hůře než v nejhorší noční můře. „Byla to teplá noc, čekala, že bude jíst jahody a grepy, k tomu pít kolu, ale pak došlo k útoku,“ řekl webu britského deníku The Sun zdroj. Na takovouhle nabídku - podle anonymního policejního zdroje citovaného agenturou AP - dívku prý pachatel vylákal přes zprávu na Facebooku.

Mladá dívka byla třemi muži napadena, unesena do křoví, kde byla zbita, svázána a byla jí zavázána i ústa, aby nemohla křičet. Poté byla několikrát opakovaně znásilněna.

Po sexuálním teroru ležela celou noc nahá, zbitá a znásilněná v porostu, než ji druhý den v pondělí ráno našel svázanou joggující pár. Dívka plakala ze zoufalství, ale byla konečně vysvobozena.

Policie následně našla v pařížském hotelu tři starší muže, které ze sexuálního útoku obvinila. Momentálně jsou ve vazbě. „Probíhá vyšetřování, které má zjistit, kdo jsou a co dělají ve Francii,“ dodal zdroj.

Muži byli totiž zatčeni předtím, než stačili utéct do Německa. Znásilněná dívka je nyní v péči sociálních služeb. Nedávno totiž utekla z domova od matky.

Vše o uprchlické krizi čtěte na Blesk.cz zde >>>

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině