Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující foto: Zfetovaní rodiče omdleli v autě před zraky malého syna (4), našla je policie

Autor: haj - 
10. září 2016
07:10

Neuvěřitelná nezodpovědnost a sobectví. Tak by se dal popsat styl rodičovské výchovy americké dvojice, která se bez výčitek zdrogovala v autě, ačkoliv je ze zadní sedačky pozoroval jejich malý syn. Partneři byli oba v takovém rauši, že přímo ve voze omdleli.

Policisté v Ohiu ve středu 7. září zastavili vůz Ford Explorer, který se podivně motal po silnici. Když se však do auta, nyní odstaveného na kraji silnice, podívali, naskytl se jim opravdu nezvyklý pohled na jednu rodinku.

Za volantem James Acord (47) s hlavou bimbající dopředu dozadu a pusou otevřenou dokořán, vedle něj na místě spolujezdce jeho partnerka Rhonda Pasek (50) – nepřipoutaná bezpečnostním pásem, zcela bezvládná a s výrazem ve tváři, který napovídal, že zrovna nevěděla o světě. Oba dva evidentně zfetovaní drogami, které posléze policie identifikovala coby heroin. Zezadu navíc z autosedačky podivnému chování rodičů nevinně přihlížel jejich teprve čtyřletý syn.

Acord byl v minulosti již několikrát zatčen a rovněž nachytán za volantem pod vlivem omamných látek. Možná proto se také tentokráte vymlouval, že veze ženu do nemocnice, jenže z průšvihu už se stejně vylhat nedokázal. Když mu navíc svitlo, co mu všechno hrozí, pokusil se ještě strážníkovi ujet. Jenže ten byl rychlejší, natáhl se dovnitř vozu a sebral mu klíčky ze zapalování.

Nic tak nezabránilo tomu, aby byla povedená dvojička vsazena za mříže. Rhonda Pasek, která byla zadržena již v roce 2011 za držení drog, byla tentokrát obviněna z jízdy bez pásu, z ohrožení dítěte a veřejné intoxikace. Její muž pak rovněž z ohrožení dítěte a navíc z řízení pod vlivem drog. Kromě toho si pár vysloužil také ostudu po celém světě, jelikož policie jejich fotografie a celý příběh zveřejnila na svém Facebooku, aby varovala před užíváním heroinu a upozornila na účinky, které omamná látka má.

sores ( 10. října 2016 13:24 )

Všechny feťáky zabít ať nejsou mezi námi normálními a slušnými!!!

hidrantt ( 10. září 2016 20:17 )

Postřílet

bezodkladne ( 10. září 2016 16:38 )

V první řadě byla obviněna za nepřipnuté pásy, za ten heroin až v poslední řadě 😂

ninga ( 10. září 2016 14:03 )

Rhonda Pasek - to když DNA z Evropy obohatí kulturu

mazliva.samicka ( 10. září 2016 13:43 )

Co s nima....s doby...tkama..

Zobrazit celou diskusi