Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Paříž se bojí útoků: Jestli ISIS prohraje, bojovníci se vrátí do Francie

Autor: bru/ČTK - 
2. září 2016
13:57

Francie netají obavy z toho, že s pozvolnou vojenskou porážkou extremistické organizace Islámský stát (IS), která ztrácí půdu v Sýrii a v Iráku, dojde na jejím území k dalším teroristickým útokům. Dá se totiž očekávat, že se do své původní vlasti Francie vrátí velké množství islamistů, kteří nyní bojují na Blízkém východě.

„Vidíme jasně v historii terorismu, že když teroristické organizace jsou na vlastní půdě v obtížné situaci, hledají příležitost k útoku v zahraničí,“ řekl v rozhovoru pro nejnovější vydání odpoledníku Le Monde pařížský prokurátor François Molins, který vedl vyšetřování loňských útoků ve francouzské metropoli.

Podle Molinse zvýšený vojenský tlak, kterému IS čelí, může mít za následek to, že stále více francouzských islamistických bojovníků se bude se svými rodinami vracet domů.

Většina z těch, kteří byli zapojeni do smrtících útoků ve Francii v minulém roce, byli francouzští rodáci pocházející z některé z následných generací arabských přistěhovalců. A řada jich bojovým výcvikem islamistů prošla.

Podívejte se, jaké hrůzy má ISIS na svědomí:

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

arne127 ( 9. září 2016 01:26 )

Frantíci byly odjakživa zbabělci a zbabělcemi zůstanou.

hejhej ( 3. září 2016 11:28 )

Generace arabských přistěhovalců muslimů ve Francii - vrazi. Tak to skončí v celé Evropě, pokud se povolí muslimská ideologie. Rychle se množící zrůdy se roztáhnou všude, nic neumějí jenom vraždit, znásilňovat, ponížovat ženy, prznit děti, ovce a kozy. K civilizovaným lidem tito pralidé mají hodně daleko.

tvujosudzmrde ( 2. září 2016 17:31 )

 Muslimové - neuznávám mezi nimi žádný rozdíl, žijí podle středověkého, primitivní pedofila Mohameda. Čím blbější, tím si vynucuje respekt násilím. Když se o těch zlotřilých znásilňovačích vyjádříme, že se chovají hůř než prasata, tak prasatům ubližujeme, ty jsou užitečná, na rozdíl od těch fanatických zrůd. A tuhle verbež nám tahá do Evropy praštěná Merkelová, Juncker, Holland i Sobotka s Chovancem a Zaorálkem, za podpory Bělobrádka. Nemělo by se zapomínat už i v komunálních volbách.Všimněte si, že muslimové vůbec nepřipouští milování z lásky. Vždy mluví jen o sexu při znásilnění a sexuálních otrokyních. Proto také mnoho z nich prosazuje ženskou obřízku. Pocity a prožitek ženy je naprosto nezajímá. Žena je pro muslima méněcenné stvoření nemající žádná práva. Možná nevíte, že kromě zoofilie a pedofilie je v islámu povolen i sex s mrtvými až do 6 hodin od úmrtí. Proto, když žena odmítne sex, může být zabita, aby k němu mohlo dojít. Ano, to je islám. Seznamte se.

petr1982 ( 2. září 2016 16:17 )

1)Zavést hraniční kontroly 2) Lodě se slimáky potápět, né jim pomáhat 3)Podezřelé z terorismu deportovat ihned, né až se něco stane. S nima deportovat i všechny jejich příbuzné...

nezadat1 ( 2. září 2016 14:28 )

Ať si tu kaši co si navařili sežerou sami a nebo ukáží,že nejsou žádní změkčilí blbci a dají to muslimům sežrat ze vším všudy.

Zobrazit celou diskusi