Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka nechala hodit syna (4) z osmimetrového mostu do vody: Chlapec křičel a plakal

Autor: shp - 
30. srpna 2016
11:45

Křičel, plakal, třásl se, ale přesto byl vržen z více než osmimetrové výšky do vody. Teprve čtyřletý chlapec protrpěl velkou hrůzu, když ho za dozoru krkavčí matky hodil muž ze železničního mostu do řeky Wynoochee ve státě Washington.

Chlapcovo utrpení bylo nahráno na video. „Jakmile dopadl do vody, zastavilo se mi srdce. Cítil jsem se tak špatně. Nevěděl jsem, co dělat,“ řekl televizní stanici King 5 Kaylub Fawley, který šílenou událost natočil a videozáznam poté zveřejnil na Facebooku.

Viděl jsem malého chlapce a sevřely se mi vnitřnosti. Řekl jsem si: ‚Dobře, to musím natočit.‘ Brzy poté, co jsem začal natáčet, sletěl dolů,“ dodal Fawley. Případem se už zabývá policie o sociální služba.

Matka i její mužský doprovod (není jasné, zda jde o přítele, nebo kamaráda) byli již obviněni z bezohledného ohrožení dítěte. Jejich jména nebyla zveřejněna. Je možné, že krkavčí matka o dítě přijde.

Video  Chlapec byl hozen ze železničního mostu do vody.  - Facebook
Video se připravuje ...

jansochor ( 31. srpna 2016 10:09 )

Tahle civilizace je odsouzena k zániku. Nebude to dlouho trvat a příští generace Čechů nebude umět přeskočit potok.

jansochor ( 31. srpna 2016 10:05 )

Internetoví diskutéři jsou děsně změkčilí. Skok ze 4 metrů do vody není nic, z osmi metrů je to dost, ale pokud to mají natrénováno, dá se. Kluk zjevně nebude žádná měkkota, ale ten náš český národ internetu a takovému národu chtěl stropnický vyhlásit mobilizaci!!! No to teda???

atakdale ( 31. srpna 2016 10:02 )

a to je jako v pořádku? tobě přijde normální házet děti z mostu do vody??

maledivy2016 ( 31. srpna 2016 07:43 )

No Bóže.. Spratek bohužel přežil, tak teď může letět podruhé, ale teď už do Velkého Kaňonu, to se proletí smrad jeden, komu se to poštěstí? Lidi je jak sračček..

1pravda1 ( 30. srpna 2016 22:42 )

1. uměl chlapec plavat ve čtyřech letech? 2. proč je na světě tolik debilů? 3. přežil to chlapec?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání