Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Festival se zvrhl: „Souložící“ policista a děti, útoky nožem a stovky zatčených

Autor: mb - 
30. srpna 2016
11:32

Pobodaní lidé, rvačky, 440 zatčených a „souložící“ policista. Tak letos dopadl slavný londýnský festival Notting Hill. Na šokujících záběrech jsou i děti, ty napodobují lascivní pohyby dospělých. Vysoký počet zatčených pro různé delikty je nejvyšší za posledních 15 let, mezi trestnými činy nechyběly ani sexuální útoky.

Rozšířené zorničky, divoký výraz v obličeji a dolézání za každou ženou – ať už štíhlou, či plnější, mladý muž svůj obdiv dotyčné vyjádřil simulací soulože. Nešlo ovšem o návštěvníka festivalu, ale policistu ve službě, který během „kopulace“ do vysílačky občas zakřičí svému nadřízenému „všechno je v pořádku, seržante.“

Zatímco se drtivé většině návštěvníků festivalu chování strážce pořádku v uniformě líbilo, na videu je též zachycen postarší černošský džentlmen, který se směsicí nechuti a nevíry policistu pozoruje, pak jen zavrtí hlavou a odchází.

To uživatelé na internetu byli v kritice „souložícího“ policisty daleko tvrdší. „Nemůžu stále uvěřit tomu, jak se letos policie na festivalu chovala,“ napsal uživatel Tears Carpenter na Twitter.

Zda bude dotyčný policista za své chování pokárán, či nikoliv, je zatím nejisté. Nicméně zatímco se tento strážce pořádku před publikem předváděl, jeho kolegové měli napilno.

Letošní festival patřil mezi nejnásilnější v poslední době. Pobodáno bylo šest lidí, zhruba stejný počet lidí byl zatčen pro podezření ze sexuálního obtěžování, 64 návštěvníků pak musela policie zatknout kvůli nedovolenému ozbrojování. Celkem se počet zatčených vyšplhal na neuvěřitelných 440 – zbytek tvořily drogové delikty, násilí, útok na policisty atd.

Festival přitahuje statisíce návštěvníků kvůli své pestrobarevnosti. Na letošních snímcích jsou vidět rozjařené polonahé postavy pokryté bahnem a barvou, jak tančí za zvuku dunící hudby. Na karnevalu je také možné spatřit extravagantní kostýmy.

Obzvláště velké oblibě se těší tzv. twerking, což je tanec, kdy žena vyzývavě kroutí zadnicí a napodobuje pohlavní styk. Bohužel některé scény spíše připomínaly zneužívání dětí. Na sociálních sítích koluje klip, kdy mladá slečna „twerkuje“ se zhruba 9letým klukem…

Festival Notting Hill internetová encyklopedie Wikipedia popisuje jako „významnou událost britské kultury“. Časopis TimeOut, který se specializuje na zajímavosti v Londýně, pak karneval popsal jako „největší pouliční party v Evropě reprezentující multikulturní minulost a přítomnost Londýna. Oslava karibské kultury a tradice se koná od roku 1964.“

Kulturní akce proběhla v neděli a pondělí, Britové si užívali prodlouženého víkendu díky státnímu svátku. Jen v neděli na festival dorazilo podle odhadů půl milionu lidí, na pořádek dohlíželo 7 tisíc policistů.

pupi ( 30. srpna 2016 23:44 )

Surfre !! Ty seš takový ten hrdina u klávesnice ! Ty budeš určitě ten cigánský profesoris !!!

newworldorder ( 30. srpna 2016 21:33 )

Angláni jsou před náma.Policista nebude mít žádný pruser,je totiž zákonem chráněný černoch. Tohle je důkaz DEGENERACE anglosaského národa.MULTIKULTI,fenomén LGBT spojení s drogou= degenerace národa, co dal světu průmyslovou revoluci. Když se podíváme na vystoupení Anglánu na ME jasný důkaz morálního,společenského úpadku národa co kolonizovalo pul planety.

vosavopruz ( 30. srpna 2016 21:29 )

totální kuřba

naidka ( 30. srpna 2016 20:53 )

Tak tohle se ti nepovedlo.

samujel ( 30. srpna 2016 19:25 )

Dobra ukazka,jeden z tech blbu. I velice dobre se jmenujes,doufam ze si to delas sam a vlastni hlavou.

Zobrazit celou diskusi