Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec dětského modrookého vraha ISIS promluvil: Matka ho unesla a vymyla mu mozek

Autor: lm - 
29. srpna 2016
14:18

Byl to úplně normální kluk, dokud ho matka neunesla do Sýrie a nevymyla mu tam mozek. Britskému deníku se přihlásil údajný otec jedenáctiletého džihádisty, který spolu s dalšími dětmi šokoval svět v nedávno uveřejněném videu z popravy Islámského státu.

Video popravy uveřejněné Islámským státem opět znechutilo svět. Džihádisté tentokrát do role popravčích postavili pět mladých chlapců, kteří chladnokrevně zastřelili zajatce v oranžových kombinézách. Jeden z chlapců na videu je běloch s modrýma očima a jménem, jenž naznačuje, že pochází z Velké Británie. Dítě na videu mluví plynně arabsky a umí velice dobře se střelnými zbraněmi.

Britskému deníku DailyMail se přihlásil muž, který tvrdí, že na videu je jeho chlapeček JoJo Jones, kterého už tři roky neviděl. V roce 2013 chlapce totiž unesla jeho matka do Sýrie, kde oba konvertovali k islámu a přidali se ke zvrácené teroristické organizaci.

„Byl to skvělý a normální kluk, který honil broučky a rád chodil do parku. Snažím se to vytěsnit. Je to hrozně těžké, ale budeme se s tím muset naučit žít. Je naprosto odporné, že mu takhle vymyli mozek,“ stěžuje si otec.

Která matka by ale mohla svému synovi udělat něco tak odporného? Pokud je chlapcem skutečně 11letý JoJo, pak jeho matkou není nikdo jiný než nechvalně proslulá džihádistka Sally Jones (47). Bývalá rockerka utekla do Sýrie, začala pózovat v burce s kalašnikovem v ruce a vyhrožovat násilím. „Křesťané, vám všem musí být uřezány hlavy tupým nožem,“ napsala mimo jiné na internetu. Vloni pak přišla o obdobně extremistického manžela Junaida Hussaina, Američanům se ho podařilo zabít dronem.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vosavopruz ( 29. srpna 2016 19:27 )

ne děkuji

TinaTurner ( 29. srpna 2016 19:13 )

vosavopruz:Máš chuť na tu moji černou buchtu?

marlen52 ( 29. srpna 2016 19:03 )

takových malých parchantů příjde s uprchlílama.když dokáže udělat tohle tak okamžitě popravit a nekoukat na to že je to dítě on se taky nezastaví nad vražděním.

vosavopruz ( 29. srpna 2016 17:46 )

vzít na něj plamenomet

marie60 ( 29. srpna 2016 16:29 )

Bohužel, po tomhle co udělal, tak bych ho taky nelitovala, kdyby ho někdo odpráskl.Už má vymytý mozek od té fiče mamy a dalších krvelačných zrůd.

Zobrazit celou diskusi