Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Konečně v Česku! Americká rodina rozprodala majetek a cestuje kolem světa

Autor: rc - 
28. srpna 2016
13:16

Starosti všedních dnů hodili za hlavu, rozprodali majetek, sbalili kufry a vyrazili na cesty! Po celém světě kočuje americká rodina Geeových, která navštívila už 25 zemí světa, včetně České republiky.

Garrett Gee (25) a jeho manželka Jessica (29) jsou takoví novodobí nomádi. Cestují po světě a budoucnost neřeší. Co bude, to bude. S výdaji na cestování si dělat hlavu nemusí! Peněz na kontě mají víc než dost. Garrett totiž vynalezl mobilní aplikaci, kterou minulý rok prodal Snapchatu za neuvěřitelných 54 milionů dolarů! Rodina však místo toho, aby si užívala života v přepychu, se všeho vzdala.

Manželé prodali svůj dům v Utahu, auta, nábytek a se svými dvěma dětmi vyrazili do světa vstříc dobrodružstvím. „Nepotřebujeme tyhle věci. Jsme mladí, zdraví a moc k životu nepotřebujeme. Tak jsme začali vtipkovat o tom, že uložíme naše peníze, prodáme všechno a naspořené peníze použijeme k cestování po světě. Kam pojedeme? Co budeme dělat? A tak jsme začali přidávat další a další věci na náš seznam přání, který se stal skutečností,“ řekl Garrett pro People.

Krásná rodina, která už navštívila pětadvacet zemí od Japonska po Dominikánskou republiku a Spojené arabské emiráty, zavítala také do České republiky!

Garrett s Jessicou a dětmi navštívili pohádkový zámek Hluboká nad Vltavou, historický Český Krumlov i hlavní město české kotliny. „Děkuji za všechny krásné vzpomínky, Česká republiko! Jsi plná úžasných lidí,“ napsali manželé na svůj instagramový účet k fotografii, kde sedí před zámkem Hluboká. „Udělali jsme úžasné rozhodnutí, když jsme zkusili trdelník, božský dezert z pomalu pečeného těsta posypaného skořicovým cukrem a někdy je plněný i zmrzlinou!“ stojí u fotografie, na níž je rodina v Praze.

Manželé, kteří si řekli své ano v roce 2009, se věnují také charitě. Na jejich seznamu přání je dokonce položka, která zní, že během cesty pěti lidem darují laserovou operaci očí!

Rodina vystupuje na Instagramu pod jménem TheBucketList Family a má už neuvěřitelných 387 000 příznivců.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ejvm1712 ( 29. srpna 2016 07:21 )

Až zas potáhnou pryč,ať sebou vezmou toho blba,co sem píše pod nickem pomoooc.hori

jetotak ( 28. srpna 2016 22:08 )

 Pane, to je tu dětských psychologů! Pro ty malé děti je nejlepší to, když jsou spoustu času s tátou a mámou a ti je zavalují láskou, a to je zde zřejmé.

ellka ( 28. srpna 2016 21:18 )

Ti dvaja sa riadia iba podla svojich potrieb, chcu cestovat, tak cestuju, nic ine nepotrebuju. Ale pochybujem ze z toho maju ich deti taky uzasny zazitok ako rodicia. Ak chceli cestovat, nemali mat deti ale cestovat. Nepovazujem za rozumne tahat takto deti po svete.

vhs22 ( 28. srpna 2016 19:37 )

Víc by užil článek dnešní studii Zemana. Jakožto rodilý Čech.

naidka ( 28. srpna 2016 19:29 )

To odpovídá jeho sci-fi příspěvku.

Zobrazit celou diskusi