Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mrtvé ženě (†80) zpřelámali nohy, strčili ji do pytle a tělo nesli na tyči jako podsvinče

Autor: msy - 
27. srpna 2016
22:13

Video dělníků, kteří rozdrtili ženino tělo, vyvolalo poprask. Ukazuje dva muže v Orisse v Indii, kteří vzali tělo mrtvé ženy (†80) a zlomili ho v pase, až praskaly kosti. Tělo pak nacpali do pytle, přivázali k tyči a nesli po ulici jako maso na gril.

To už je podruhé během krátké doby, kdy vyvolalo video z Indie takové pozdvižení. Kvůli nedostatku vozidel ambulance jsou lidé nuceni volit krajní řešení situace.

Záběry ukazují dva dělníky z Orissy, kteří osmdesátileté ženě, která zemřela po srážce s vlakem, zlomí nohy v kyčli, zabalí ji do prostěradla a nesou pryč.

Přitom je to jen několik dní, kdy bylo uveřejněno podobné video muže, který nese svoji mrtvou ženu z nemocnice, kde zemřela na tuberkulózu.

„Je to velice znepokojivé. Celou problematiku řešíme. Děláme také potřebné kroky k tomu, abychom měli dostatek vozidel záchranné služby.“ řekl Naveen Patnaik, ministerský předseda státu Orissa.

„Na to konto byla spuštěna služba pohřebních vozidel zdarma,“ dodal. Veřejné nemocnice často odmítnou poskytnout lidem sanitku, aby mohli dovést zesnulé z nemocnice domů, a nutí je tak, aby si objednali drahé soukromé služby.

„Byla učiněna určitá opatření, video jsme viděli. Budeme se tím i nadále zabývat,“ řekl V. T. Mishra, generální inspektor dopravy. Indická společnost trpí masivním nedostatkem infrastruktury a pracovních sil.

djaba ( 29. srpna 2016 10:16 )

 I náš hrobař , když nešel nacpat mrtvej do rakve ,tak prý běžně lámal nebožtíkům nohy .Když pak na fůnusu rakev odevřeli , byl to skvělý zážitek .

Fanny16 ( 28. srpna 2016 11:45 )

Ano...je to presne tak...jak pisete...na cloveka jde husi kuze... a my bili idioti vsemu jeste napomahame... ja bych strilela uz na hranici...vsehno zlikvidovat hned v zarodku...by byla jedina sance...ukazat te pakazi...ze i my dovedeme byt jeste brutalnejsi,nez jsou oni sami....to je jedina rec,kterou rozumi....ale bohuzel.....my dojedeme na nasi takzvanou lidskost a nespravnou a falesnou humanitu....neni nam pomoci.... jsme tupci a nezaslouzime si zrejme nic jineho....

sores ( 28. srpna 2016 10:21 )

 Černí dělají věci nad čím bílý valí oči.Černí jsou a to všechny na planetě opožděné v myšlení,hygieně a kultury. Něco jako středověk proto táhnou na vyspělou Evropu! Ráno mluvil analytik v rádiu aby si češi jako němci dělali zásoby potravin a pitné vody včetně dřeva na topení a to díky vraždícím muslimům kteří se už nezastaví před ničím a dobudou Evropu díky jejich válce.

vlasta1 ( 28. srpna 2016 09:22 )

Je to jejich kultura a dělají ji u nich doma tak proč stále někde vnucujeme tu naší o které jsme jenom my přesvědčeni že je nejlepší a ona to není vždycky pravda podívejme se třeba na Norsko.

Fanny16 ( 28. srpna 2016 08:57 )

Je to nezrizena pakaz...dobytek.... kdybych mohla...potopila bych celou Indii na tri dny pod vodu.... predem bych ale zachranila a vyvezla vsechna zvira ta.. a tohle my podporujeme ....je to vse k bliti..... jsem rada,ze jsem stara...a doufam...ze uz tu jeste vetci hruzu,ktera na nas prijde,nezaziji...ale moje deti a vnoucata ano... ta predstava je hrozna....

Zobrazit celou diskusi