Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krkavčí matka předstírala, že má dcera (4) rakovinu! Charitu obrala o půl milionu

Autor: shp - 
16. srpna 2016
21:37

Neštítila se zneužít vlastní čtyřletou dceru, aby se napakovala. Krkavčí matka Jessica Lynn Good (32) z města Enid v Oklahomě předstírala, že má její vlastní dítě rakovinu, aby vzbudila lítost a charitu obrala o peníze. Takto si přišla v přepočtu na bezmála půl milionu korun.

Krkavčí matka se nestyděla zneužít malinkou dcerušku a obírat své okolí o peníze na léčbu, kterou dítě nepotřebovalo. Podvedla několik charit i dobrosrdečného místního fotografa, který chtěl pomoci.

Jenže letos v červenci pojal pastor z města Enid podezření, že je děvčátko zdravé. Svoji pravdivou domněnku nahlásil úřadům, které se jí začaly zabývat. Nad krkavčí matkou tak spadla klec!

Jessica Lynn Good zpytovala poslední kousky svědomí, které měla, a sama se udala policii. Obviněna byla ze zneužití dítěte a podvodu s cílem obrat charitu. Momentálně je však na svobodě.

Propuštěna byla na kauci v přepočtu 60 tisíc korun. Odkud tyto peníze vzala, si lze jenom domýšlet. Je však možné, že je získala právě podvodem s rakovinou. Soudu se však krkavčí matka nevyhne a už nyní má z ostudy kabát.

russoo ( 17. srpna 2016 05:01 )

Nebudu hodnotit skutek jako takový, ale význam výrazu "krkavčí matka" je někde jinde. Je to taková matka, která ubližuje popř. týrá a celkově se zle chová ke svému potomstvu. Jestliže je použije jako nástroj k podvodu, tak se tím ihned nestává krkavčí matkou, možná ty peníze užila ve svůj i děcka prospěch v tom případě by to byl pravý opak krkavčí matky, takže Plesku podumej trochu na výrazy které používáš OK?

Zobrazit celou diskusi