Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

První těhotný muž už nebude moci rodit děti, podstoupí hysterektomii. Další dítě odnosí manželka

Autor: shp - 
10. srpna 2016
19:41

Do historie lidstva se zapsal jako první těhotný muž. Thomas Beatie (42) si totiž při změně pohlaví ponechal ženské reprodukční orgány a porodil celkem tři děti. Teď už žádnou další ratolest neporodí, protože se chystá podstoupit hysterektomii.

Proměna Thomase v muže tak bude konečně kompletní. „Podstoupím hysterektomii a nechám si vaječníky odstranit příští rok,“ řekl známý transsexuál magazínu Closer.

Nemůžu odnosit další dítě kvůli operaci v oblasti břicha. Stejně tak nemůžu porodit přirozeně, protože mám penis,“ vysvětlil Thomas. Čtvrtého potomka bude muset na svět přivést jeho druhá manželka Amber.

Nechal jsme si zmrazit dvě embrya, takže se pokusíme o umělé oplodnění,“ dodal. Beatie má se svou první ženou Nancy tři děti. Jejich vztah ale po hádkách nevydržel a rozvedli se.

Holčičku Susan porodil těhotný muž v roce 2008. O rok později pak přivedl na svět syna Austina. V roce 2010 se mu narodil druhý syn Jensen. Své děti získal po rozvodu do péče.

Thomas Beatie podstoupil změnu pohlaví v roce 1998. Nechal si odstranit prsy, nasadil hormonální léčbu, ale ponechal si vaječníky a dělohu. Díky tomu mohl na svět přivést své děti jako oficiálně uznaný muž.

skaara ( 16. června 2017 13:06 )

Tohle všechno už padlo a ta osoba je "tam dole" již dávno přešitá a nepochybně bere testosteron a jiné srágory. Jen té osobě ještě musí vzít dělohu a vaječníky. A embrya má z předchozího vztahu.

skaara ( 16. června 2017 13:03 )

Diskutující by si měli článek přečíst znovu !!! Dotyčná osoba již žádné děti nerodí a rodit nebude, protože její transformace v muže je již téměř dokončena, jen té osobě ještě odeberou dělohu a vaječníky. Další dítě bude z embrya co zůstalo z předchozího manželství (ze kterého této osobě zůstaly 3 děti) a toto embryo bude uměle implantováni skutečné ženě, nové partnerce této osoby. A stejně dle DNA zůstane tato osoba ženou až do konce života, to se změnit nedá.

oliiiii3 ( 8. ledna 2017 19:17 )

Co to stále pisi za pitomosti, ma dite protože dole je zenska jen oblicej je chlap. Jinak by v zivote nemohl porodit. At jdou ty uchylaci do hajzlu, at si vezmou krumpac a jdou hlidat hranice, at nemaji roupy.

1pravda1 ( 10. srpna 2016 20:07 )

Přece aby se stal z ženy mužem, tak by si musel píchat testosteron. Pokud má penis uměle vytvořený, tak se vagína zašívá. Kde vzal spermie, když žije se ženou? Fakt podivné. To ho uměle oplodnili přes břišní stěnu? V těhotenství si nemohl píchat mužské hormony ani nechápu jak by s nimi mohl otěhotnět. Aby mohl otěhotnět musel by menstruovat, atd.

andorea ( 10. srpna 2016 19:55 )

Těhotný muž ??? Pokud má dělohu a dokonce rodí děti, tak to NENÍ muž!

Zobrazit celou diskusi