Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Teenageři házeli kameny na auta a vážně zranili matku od rodiny: Její manžel teď spáchal sebevraždu

Autor: lm - 
11. srpna 2016
23:19

Banda výrostků zničila celou rodinu. Čtveřici teenagerů nenapadlo před dvěma lety nic lepšího než vzít dvoukilový kámen a hodit ho z mostu na dálnici. Trefili auto, ve kterém cestovala Sharon Buddová, a způsobili jí zranění hlavy, kvůli kterému je odkázána na celodenní péči. Její milující manžel se s tím nevyrovnal a spáchal sebevraždu.

Donedávna to byla normální šťastná rodina. Manželé Randy a Sharon Buddovi z amerického městečka Uniontown byli pyšnými rodiči čtyř dětí a těšili se ze života. To vše se ale rázem změnilo jednoho osudného dne v červenci 2014.

Toho dne se čtyři nenapravitelní grázlové rozhodli, že budou házet z mostu po projíždějících autech kameny. Jeden z nich, Dylan Lahr (18), vzal dvoukilový šutr a hodil ho na dálnici, kde bohužel trefil auto, ve kterém cestovala Sharon s dcerou Kaylee. Kámen prorazil přední okno a trefil matku do hlavy.

Sharon utrpěla velmi vážná zranění a musela absolvovat několik operací. Žena přišla o oko a část mozku, ve které se nacházelo i centrum řeči. Do konce života tak bude odkázána na celodenní péči. Randy se se „ztrátou“ milované manželky ale nemohl vyrovnat a po dvou letech spáchal sebevraždu. Svým dětem napsal, že je moc miluje, a pak se střelil do hlavy.

„Randy Budd nezemřel následkem střelného zranění. Umřel poté, co ty kluci hodili kámen skrz čelní sklo. Zabili ho stejně, jako zabili ji,“ uvedl v reakci na jeho sebevraždu státní zástupce Peter Johnson, který poslal předtím zmíněné grázly za mříže.

Teenageři si momentálně odpykávají své tresty ve vězení. Dylan Lahr, který kámen hodil, si musí odsedět minimálně 4,5 roku. Tyler Porter (19) rok a 10 měsíců a Keefer McGee (18) jedenáct a půl měsíce. To jsou minimální doby, po kterých mohou požádat o podmínečné propuštění.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi