Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nahotinka první dámou USA? Murdochův deník otiskuje fotky svlečené Trumpové

Autor: ČTK - 
1. srpna 2016
13:44

Již druhý den v řadě se ve čtvrtek objevila na titulní straně bulvárního deníku New York Post fotka nahé manželky republikánského prezidentského kandidáta Donalda Trumpa Melanie. Fotografie z dob, kdy se imigrantka ze Slovinska živila jako modelka, vyvolaly během vyostřené prezidentské kampaně rozporuplné reakce. Zatímco část veřejnosti je odmítá jako sexistické, podle Trumpova poradce nepředstavuje jejich zveřejnění žádný problém.

List patřící do portfolia mediálního magnáta Ruperta Murdocha otiskl fotografii Melanie Trumpové, kterou nahou v posteli objímá švédská modelka Emma Erikssonová. O den dříve se na titulu objevila slovinská modelka prosta oděvu v lascivní póze s rukou v rozkroku.Takto jste potenciální první dámu ještě nikdy neviděli!“ láká podtitulek čtenáře na další údajně exkluzivní snímky.

Fotografie podle listu pocházejí z roku 1995, kdy se tehdy pětadvacetiletá modelka nechala pod jménem Melania K. vyfotit pro dnes již neexistující časopis Max Magazine.

Stovky Američanů na sociálních sítích otištění fotek vesměs odsuzují. Zatímco Trumpovi stoupenci v něm vidí snahu o poškození svého favorita, další je označují za nové dno už tak velmi urážlivé a drsné kampaně.

Trumpův poradce Jason Miller naproti tomu v neděli televizi CNN řekl, že se „kvůli těm fotkám není proč zlobit, je to krásná žena“.

Murdochův newyorský deník již v průběhu republikánských primárek podpořil Trumpa jako nejlepšího prezidentského kandidáta, jehož označil za „hodně slibnou potenciální superstar, která dělá nováčkovské chyby“. S Trumpem souzněla i Murdochova britská média, která se podobně jako newyorský miliardář vyslovila před červnovým referendem pro odchod Británie z EU.

odetka ( 21. listopadu 2016 08:05 )

Je hezká? Je. Tak co?

fotrpjotr ( 21. listopadu 2016 07:44 )

Trump se oproti Obamovi nemusí za svoji ženu stydět.

st.rec ( 2. srpna 2016 07:09 )

Mladá paní Trumpová se má čím pochlubit,tak proč ne?Sarkozy taky měla nahé fotky a úspěch,Hullary už holt má po sezóně.

hanka666 ( 1. srpna 2016 16:30 )

 A fotečka Clintona s Monikou Lewinskou by nebyla??? To by bylo teprve pokoukáníčko.

sores ( 1. srpna 2016 15:52 )

Český buranov rozvojového státu by si měl zamést před svým prahem než začne kritizovat. Začít od sebe!! Copak se nenadělali český politici ostudy víc než dost??? Klaus ještě ve funkci měl milenky, Topolán se kur.vil jak dlouho než se rozvedl a co Nečas včetně spousty jiných českých politiků co se pelešili s jinými.Ono špinit druhého je to nejsnazší,že. Raději dělejte něco aby i v Česku byly platy,důchody jako v okolních státech. Jsme na úrovni Rumunů a Bulharů, proto vyspělé státy námi opovrhují, jsme pro ně jen plebs!!

Zobrazit celou diskusi