Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná policajtka zemřela na tuberkulózu poté, co jí plivl do obličeje nakažený kriminálník

Autor: shp, so - 
1. srpna 2016
21:36

Byla to krásná žena a odhodlaná policajtka, která vždy stála na straně zákona. Ukrajinka Arina Kolcovova (†35) měla u policie našlápnuto na úspěšnou kariéru, ale při výkonu práce se smrtelně nakazila nebezpečnou nemocí. Když zatýkala kriminálníka, plivnul jí do obličeje zločinec. Blondýnka se nakazila tuberkulózou a zemřela.

Nemocná začala být pár dní poté, co se při výkonu služby nakazila. Ale nevyhledala hned zdravotní pomoc, dál chodila do práce, než nám tady zkolabovala. Nechali jsme ji převézt do nemocnice a tam už si ji nechali,“ vzpomíná kolega policejní krásky, důstojník Michail Kindrakevič.

Musela podstoupit chemoterapii a krmili ji tekutou stravou přes hadičky. Strašně zhubla, zeslábla a vypadaly jí vlasy. Pohřbili jsme ji dva dny po jejím úmrtí v Kyjevě,“ řekl novinářům Arinin kolega, důstojník Michail Kindrakevič.

Boj policistky se zákeřnou plícní chorobou sledovala celá Ukrajina. Nikdo nemohl pochopit, jak se tak rychle z krásné a sportovně založené ženy stala bezvládná troska na nemocniční posteli. Všichni ji však měli za její činy za hrdinku.

Chtěla na Ukrajině něco změnit k lepšímu, tak se dala k policii. Byla to moc statečná a chytrá holka,“ napsal na sociální síť její přítel. Teď mu zbyly jenom oči pro pláč. Alinu si chtěl vzít, svou lásku ale místo svatby pohřbil.

Policejní oddělení vydalo po smrti krásky toto prohlášení: „Arina je nenahraditelnou ztrátou pro celý policejní sbor, pro celou Ukrajinu. Vzpomínky na ni si poneseme navždy v našich srdcích.“ Muž, který ji jediným plivancem zabil, je ve vazbě a o jeho osudu se teprve rozhodne.

Kvazimoda ( 23. srpna 2020 15:51 )

Sores, ma vyšší IQ než průměrně v ČR...Tuberkuloza, dnes jako kapavka...

osetrovatel_pavla219 ( 3. srpna 2016 12:35 )

Chemoterapie na tuberu? Se nedivím, že tak rychle zemřela.

lepabrena ( 2. srpna 2016 13:21 )

 Tak abyste věděli, co Vás čeká, když je zde v Česku více jak sto tisíc evidovaných bezdomovců a nově přišedší Ukrajinci jsou v Česku největší národnostní menšina- je jich zde 600 000. Z bezdomovců má jeden každý žloutenku jednoho z mnoha typů a každý druhý TBC. A proč? Protože v Česku sociální neexistuje bydlení, které zde bylo již za Rakouska a Josefa II- ten zde ostatně pro své chudé poddané nechal v roce 1790 postavit v Praze na Karlově náměstí nemocnici, kde se mohli chudí zdarma léčit a to včetně stravy 3x denně- a tato nemocnice slouží dodnes! Jako jedna z mnoha, postavených pro tyto účely za Rakouska, Rakousko-Uherska a první republiky. Tuberkulóza za těchto režimů VŽDY podléhala povinnému hlášení a léčení- a léčili se i ti nejchudší z nejchudších. Už teď epidemie žloutenky na Moravě ukazuje, kam tato nynější politika vede a kam dál povede!

bizon_pepa ( 2. srpna 2016 11:23 )

Vypadá dobře. A tak mohla být v kolektivu oblíbená.

sores ( 2. srpna 2016 09:31 )

 Pokud vím, tak tubera už je dávno vyléčitelná a když ještě nebyla, tak měla několik let dlouhý průběh než člověk zemřel. Policajtka po plivanci zemřela do 2 týdnů????? No to snad néééé.

Zobrazit celou diskusi