Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tygři rozsápali ženu v safari! Zemřela při záchraně dcery, která vystoupila z auta

Autor: shp - 
25. července 2016
14:19

Tohle jsou okamžiky hrůzy zachycené na videu. Rozlícená žena vystupuje po hádce z auta, aby se mohla vyměnit za volantem se svým manželem. Jenže uprostřed  safari, kde kolem volně pobíhali tygři. Jeden z nich ji napadl a odtáhl mimo záběr. Když z ní trhal maso, její muž a matka jí přispěchali na pomoc. Starší ženě se to stalo osudné.

Co se přesně ve voze stalo, není tak úplně jasné, ale podle všeho se v něm pohádal manželský pár, který jel ve voze s dcerou a matkou ženy. Po hádce žena nemyslela a tvrdě na to doplatila. I přes veškeré zákazy vystoupila z auta, když si chtěla sednout sama za volant. K tomu už ale nedošlo.

Během několika okamžiků po ní skočil tygr, který ji odnesl pryč a začal z ní trhat maso zaživa. Na pomoc vyběhl ven okamžitě manžel i matka napadené. Jenže to už byli na místě další tygři lačnící po lidském masu. Matku zraněné ženy napadli a zabili.

Její dcera vyvázla s vážnými zraněními v nemocnici. Podle všeho je ale mimo ohrožení života. K útoku došlo v safari, které se nalézá kousek od Velké čínské zdi. Nejde ale o první podobné napadení zvířaty, které se zde odehrálo. V roce 2014 tu kočkovité šelmy rozsápaly ošetřovatele.

Video  Útok tygra na safari: Žena po hádce s mužem vystoupila z auta, pak ji zabila šelma.  - Reuters
Video se připravuje ...

Jan1999 ( 30. května 2017 12:44 )

Mě je vás líto, jak jste ubozí rasisti. My se ve velkochovech totiž chováme ke zvířatům jistě "lépe". A vůbec nekteří evropané nejezdí do Afriky na nelegální lov. Či v historii jsme nevyhubili mnoho zvířat. Radši se vzpamatuj tohle není jen problém asiatů. Ale asi jste přílis prostí a jednoduše se vám to hodí pro ty rasistické výlevy.

hejpockej ( 16. srpna 2016 05:07 )

no a mame zase o dva zlutase min

hejpockej ( 16. srpna 2016 05:04 )

Asiaty nelituju. Jak se chovaji ke zviratum je hnus. Proto Asiat neni pro me clovek, ale lidska zruda. Vsichni Zlutasove muzou zhebnout, bude jen dobre.

lunatic ( 25. července 2016 16:09 )

V Turecku se chtěli zbavit opozice a tady zase tchýně;nezbývá,než shrnout,že obojí se povedlo

deep_ass_flsting ( 25. července 2016 15:44 )

Co všechno může způsobit jedna hysterická kráva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání