Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Německý týden hrůzy jako facka Merkelové. Migranti vraždili, kde se dá

  • Autor: mb - 
    25. 7. 2016
    13:00

    Pondělí: Útok uprchlíka ve vlaku, pět zraněných, útočník zastřelen. Pátek: Mladík původem z Íránu v Mnichově postřílel devět lidí. Neděle: Cizinci zaútočili hned dvakrát. V jihoněmeckém Reutlingenu syrský žadatel o azyl zabil ženu a pět lidí zranil a o několik hodin později jiný Syřan, kterému Německo odmítlo udělit azyl, odpálil v bavorském Ansbachu nálož. Při explozi zahynul, 12 lidí utrpělo zranění. Německo tak zažilo „týden teroru“ a už se ozývají hlasy, že jde o přímý důsledek liberální přistěhovalecké politiky německé kancléřky Angely Merkelové (62).

  • 1.Útok ve vlaku

    Zdánlivě obyčejná cesta vlakem se v pondělí změnila pro pasažéry vlaku mířícího do bavorského Würzburgu v noční můru. „Alláhu akbar,“ zařval z ničeho nic 17letý mladík z Afghánistánu a se sekyrou v ruce se vrhl na turisty z Číny.

     

    Brutálním útokem zranil pět lidí, při útěku ještě sekerou napadl paní, která venčila venku psa. Policie nakonec imigranta zastřelila a vyšlo najevo, že uprchlík lhal o svém původu. Zřejmě totiž pocházel z Pákistánu, ale aby zvýšil své šance na azyl, prohlásil, že je z Afghánistánu. Do Německa dorazil teprve loni a užíval si pohostinství bavorské rodiny, u které bydlel.

    Radikál zaútočil sekerou na turisty z Číny, řval při tom "Allahu akbar"! Radikál zaútočil sekerou na turisty z Číny, řval při tom "Allahu akbar"! | Twitter

  • 2.Střelec v Mnichově

     

    V pátek zažilo Německo další útok cizince na své občany. Tentokráte však šlo o imigranta, který v zemi vyrůstal. Teprve 18letý Ali Sonboli původem z Íránu zahájil v Mnichově střelbu, kterou nepřežilo devět lidí. Dalších 27 civilistů zranil a zbraň nakonec obrátil proti sobě. Důvodem masakru prý byla šikana, kterou zažil na škole. Své oběti ale neznal, vybíral si je prý náhodně…

    Střelec v Mnichově pálil bezhlavě do lidí. Střelec v Mnichově pálil bezhlavě do lidí. | Reuters, EPA, ČTK

  • 3.Mačetou rozsekal těhotnou ženu

    Jen o dva dny později, v neděli, imigranti útočí znovu. Syrský žadatel o azyl na jihu Německa zabil mačetou těhotnou ženu a dalších pět lidí zranil. Jedenadvacetiletý Syřan byl pro policii známá firma, v minulosti se dopustil mimo jiné ublížení na zdraví, krádeží či drogových deliktů. Syřana zadržela policie, nyní je v kritickém stavu v nemocnici.

    Syřan mačetou rozsekal těhotnou ženu. Syřan mačetou rozsekal těhotnou ženu. | Twitter

  • 4.Sebevražedný atentát

    Jen o pár hodin později se odehrál další útok na civilní obyvatelstvo. Jeden člověk - útočník - zemřel a deset dalších osob bylo v neděli pozdě večer zraněno při explozi v bavorském Ansbachu. Podle bavorského ministerstva vnitra šlo o úmyslný čin, při němž zahynul pouze domnělý útočník ze Sýrie.


    Výbuch nastal u vchodu do areálu, kde se od pátku konal hudební festival. Výbušninu aktivoval neúspěšný žadatel o azyl, kterého německé úřady nemohly vyhostit kvůli tomu, že v Sýrii zuří válka.

     

    „Můj osobní odhad, který bohužel považuji za velmi pravděpodobný, je, že toto byl skutečný islamistický sebevražedný útok,“ prohlásil bavorský zemský ministr vnitra Joachim Herrmann (59). Výbušninu měl Syřan v batohu a podle ministra se snažil napáchat co největší škody, neboť k ní přidal mnoho ostrých kovových částí.

    Uprchlík v neděli odpálil nálož, chtěl zabít co nejvíce lidí. Uprchlík v neděli odpálil nálož, chtěl zabít co nejvíce lidí. | ČTK, Reuters, EPA

  • 5.S nožem v ruce zaútočil na ženy

     

    O víkendu se odehrál v Německu ještě jeden útok ve vlaku. Muž, jehož národnost úřady nesdělily, napadl nožem dvě ženy. Jednu chtěl bodnout přímo do krku, druhou pak do zad. Nakonec však z vlaku utekl, aniž by někoho zranil. Policie po útočníkovi marně pátrala, ten se nakonec sám přihlásil a řekl, že „nikomu nechtěl ublížit“.

    V pondělí zažilo Německo další útok ve vlaku. V pondělí zažilo Německo další útok ve vlaku. | scom

  • 6.Pomůže armáda?

    V souvislosti s množícími se útoky uprchlíků nebo osob pocházejících z imigrantského prostředí, Německo uvažuje o změně zákona, která by umožnila nasazení armády přímo v ulicích německých měst. Poválečná německá ústava to neumožňuje, povolání vojska je omezeno jen na stavy ohrožení země.

     

    Bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann vyzval spolkovou vládu kancléřky Angely Merkelové, aby změnila zákony, a umožnila tak nasazení armády při podobných atentátech. Zemský ministr vnitra rovněž žádá i úpravy dalších spolkových zákonů, které řeší trestněprávní či přistěhovalecké otázky. „Musíme ostatním vyjasnit, že zákony této země se musí respektovat,“ řekl s tím, že kdo tak činit nebude, bude muset zemi opět opustit.

    Budou muset Němci povolat do ulic armádu? Budou muset Němci povolat do ulic armádu? | Wikipedia.com

suov ( 22. července 2017 19:11 )

Merkelová, toto všechno padá ta hrůza a bolest rodiny na tebe, přiznám se Němce nemám rád, za rozpoutání druhé světové války, za tu hrůzu co provedli než dostali na rypáky od rusů, neříkám, že všichni, ale to bylo běsnění člověk nevěděl kdy ty nacistické hyeny zazvoní a vyvlečou lidí a pak mučit a nakonec stejně je zabili nebo poslali do plynu, to co se tady teď děje, největším dílem zavinila Merkelová, díl má EP a USA a ti zasraní miliárdaři, občané Německa postavte se proti této hyeně, a připojí se ČR, Polsko, Maďarsko, a věřím, že i Slovensko, mysleli jsme si my starší a staří, že dožijeme v míru, klidu a pohodě, ale nějaké lidské hyeny nám to chtějí znepříjemnit, nedejme se,,,,

alfasamec ( 28. prosince 2016 09:31 )

Hitlerovi se Evropu zničit nepodařilo, akorát zařvalo několik milionů Němců. Té němkyni se zatím velice úspěšně daří likvidovat Němce i Evropu.

terezkaterka33333 ( 7. srpna 2016 12:27 )

Naši ľudia majú už čím ďalej vymazanejšie mozgy. A bude toho ešte viacej. Lezú diablovi do zadku. Myslia si, že idú s dobou. Idú, ale do záhuby.

terezkaterka33333 ( 7. srpna 2016 12:15 )

 Nekonečne odporná krava tá Merkelka. Že ju Nemci nevedia už zlikvidovať. Čakajú, už teraz je neskoro.

maledivy2016 ( 28. července 2016 12:40 )

Lidi bijte a likvidujte ten lidský odpad islámský a každou muslimskou tlamu zarostlou a zabte každého araba, muslima od parchanta po dedky a baby muslimské! Je to jen lidskej póvl, odpad, hnůj co myslí jen na vraždění kohokoliv, kdo neuznává uchyla Mohameda, teplouse Alláha a proroka co ho kouřil! Je to pedofilni uchylna víra, zoofilii milují muslimský tlamy! SMRT ISLÁMU, ISIS A KAŽDÉMU, KDO JE PODPORUJE!

Zobrazit celou diskusi