Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Střelba v klubu na Floridě, kde byly i děti. Nejméně dva mrtví a 17 zraněných

Autor: ČTK, mb - 
25. července 2016
11:15

Nejméně dva mrtvé a 17 zraněných si vyžádala střelba v nočním klubu na Floridě. Incident se odehrál ve městě Fort Myers v noci z neděle na pondělí. Útočníci zřejmě byli dva, policie už jednoho muže zadržela.

„Bylo to šílené, lidé utíkali do všech směrů a křičeli na své kamarády, jestli jsou v pořádku. Hodně lidí také volalo svým rodičům. Nejděsivější byl ale pohled na lidi, kteří v panice utíkali,“ popsal scénu pro americká média jeden ze svědků.

Jedna z obětí útoku, Timothy Settles, pak na sociální síti Facebook zveřejnil krátké video z nemocnice s krátkým, ale výmluvným poselstvím: „Nechci zemřít.“

Střelba se odehrála v podniku Club Blu v noci z neděle na pondělí okolo 00:30 tamního času. Podle médií byli útočníci nejspíše dva, brokovnicemi zahájili palbu do lidí a zabili nejméně dva teenagery a dalších 17 zranili.

V klubu mezitím probíhala party, které se údajně účastnily i 13leté děti. Policie zadržela jednoho muže, motiv činu zatím není znám.

provokaterka ( 25. července 2016 12:47 )

Tam ať se vystřílí všichni,bude konečně klid na celém světě.

sandrana23 ( 25. července 2016 12:11 )

Jsem Sandra Kelly Musculler tajemník kabinetu o půjčování peněz mezi zvláště. Musíte půjčování peněz mezi jednotlivci vyrovnat se s finančními potížemi, aby konečně prolomit patovou situaci, která způsobí bankám. Paní sandrana firma je schopna provést úvěr na částku, kterou potřebujete a s podmínkami, které vám usnadní život. Po splatnosti 5 let do 25 let v poměru 2% ročně nabízíme 10.000 € k € 5.000.000. Můžete mne kontaktovat: sandrana_credito@hotmail.com

Zobrazit celou diskusi