Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Policistovi v oku rostl obří nádor! Záchranila ho rutinní lékařská prohlídka

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rc - 
24. července 2016
22:33

Policejního důstojníka v důchodu trápila desítky let bolest pravého oka, až jednou se vypravil k očnímu lékaři na prohlídku, která mu zachránila život. V oku mu rostl obrovský nádor!

Jednoho dne se mohl probudit a být dočista slepý! Policejního důstojníka ve výslužbě trápila po desetiletí bolest v pravém oku. Peter Simpson (64) v minulosti sloužil jako policista, dokud v roce 2008 neodešel do důchodu.

Své bolesti připisoval cukrovce, dokud se jednoho dne nevypravil k očnímu lékaři. Měla to být rutinní prohlídka, jenže lékař v jeho oku odhalil, že jeho zrakový nerv není dostatečně zásoben krví.

Simpsona poslal na další vyšetření, jejichž verdikt zněl, že se jedná o nádor! „Jestliže by se to zhoršilo, jednoho dne bych se probudil a byl slepý,“ řekl Mirror Simpson.

Ovšem, díky jedné návštěvě u očního lékaře je vše jinak. Otec dvou dětí musel podstoupit náročnou operaci mozku, která však proběhla dobře. Bývalý strážce zákona se po zákroku zotavuje a nemůže se dočkat svatby své dcery.

Po operaci mu na hlavě zbylo osmatřicet stehů. „Šli skrz mou lebku. Měl jsem třicet osm stehů. Jakmile jsem se probudil, viděl jsem hned jasněji,“ řekl šťastlivec serveru Mirror. „Byla to děsivá zkušenost, ale měl jsem úžasnou péči. Po devíti týdnech byste vůbec neřekli, že jsem prodělal operaci mozku,“ dodal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

diskutujici ( 25. července 2016 06:36 )

Tak to uz je opravdu hnuj: "..a být dočista slepí!.." No, hlavne ze vy nejste docista blbi!

Zobrazit celou diskusi