Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šéf věznice chtěl ušetřit v restauraci, do talíře hodil mouchu. Nachytala ho kamera

Poláka nachytali, jak se snaží očernit restauraci, když hodil mouchu do jídla.
Poláka nachytali, jak se snaží očernit restauraci, když hodil mouchu do jídla.  (Autor: Youtube.com)
Autor: ČTK, shp - 
22. července 2016
10:25

Polský šéf věznice si utrhl pořádnou ostudu. Na dovolené v Chorvatsku chtěl ušetřit za účet v restauraci, tak si připravil lest. Do talíře hodil mouchu a chtěl si stěžovat. Z podniku odešel bez placení jako omluvou, jenže na jeho podfuk se přišlo!

Když Polák přinesl číšníkovi talíř s mouchou, obsluha reklamaci uznala a pustila Poláka i s rodinou z restaurace bez placení. Jenže majiteli podniku v letovisku Rovinj se celá záležitost nezdála. Nechal si proto pustit záznam z videokamery a Polákův trik odhalil.

Ještě nikdy se nám nestalo, aby někdo našel v talíři mouchy!“ rozhořčil se v chorvatském tisku restauratér, který rodinný podnik řídí jako představitel třetí generace. Záběry se pak objevily jako varování na internetu a v médiích. Ostuda zakrátko překonala státní hranice a dorazila i do výtečníkovy vlasti.

To nebyl Polák, ale buran,“ napsal jeden z debatujících na internetu. Polští turisté se Chorvatům za nepoctivého krajana omlouvají. Mezitím v Polsku vězeňská služba potvrdila, že ostudu v chorvatské kavárně skutečně způsobil její hodnostář.

Aférou se na příkaz ministra Zbigniewa Ziobra zabývá. „Disciplinární řízení může skončit trestem sahajícím od důtky po propuštění ze služby,“ konstatoval kapitán Bartlomiej Turbiarz z vězeňské správy. Dosud byl Polák zatím postaven mimo službu.

Video  Šéf polské věznice byl načapán, jak si hodil do jídla mouchu a chtěl náhradu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vosavopruz ( 22. července 2016 20:18 )

po přečtení článku jsem si musel vzpomenout na Mr.Beana v restauraci

bb88 ( 22. července 2016 12:20 )

Typické chování Poláků.Šmelina, čorky. podvůdky,sebevědomá agresivita. Dovážejí vodové maso, podivné rychlovajíčka, no proště vše.Brambory, které vydrží měsíc a jsou prý na uskladnění. Ten Kohák v té reklamě měl pravdu. Nechápu proč jsme se posrali a stáhli to, když se rozjavovala ta polská štěkna.

Zobrazit celou diskusi