Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Maročan pobodal matku s dcerami ve Francii: Byly „spoře oblečené“

Autor: lm - 
19. července 2016
15:25

Teprve osmiletá holčička bojuje v nemocnici o život poté, co ji a její rodinu napadl útočník v hotelovém rezortu Garda-Colombe na jihu Francie. Maročan (37) se s nožem v ruce vrhl na 46letou matku a její tři dcery (8, 12 a 14), protože prý byly „spoře oděné“.

Francie se ještě nevzpamatovala z teroru v Nice, při kterém minulý týden zahynulo 84 lidí, a už je tu další brutální útok. Maročan Mohammed B. napadl tři ženy ve hotelovém rezortu Garda-Colombe nedaleko jihofrancouzského města Montpellier.

Podle francouzských médií se útočník s nožem v ruce vrhl na matku a její tři nezletilé dcery, které zrovna snídaly. Vykřikoval prý, že jsou „oblečeny příliš nalehko“. Podle médií na sobě měly trička a kraťasy.

Pro osmiletou holčičku musel po útoku přiletět vrtulník. Má protrženou plíci a momentálně bojuje o život v nemocnici v Grenoblu. Její stav je velmi vážný. Matka skončila v nemocnici s bodným zraněním v oblasti hrudníku.

Sedmatřicetiletý útočník se po činu pokusil o útěk v autě. Policisté ho ale zadrželi a převezli na služebnu. Podle policistů jde o Maročana, který v době útoku pobýval v hotelu s rodinou. Bezpečnostní složky ale odmítly potvrdit, zda motivem útoku bylo skutečně oblečení.

VŠE O ÚTOKU V NICE ČTĚTE ZDE>>

gabreta ( 19. července 2016 21:19 )

Určitě za chvilku vyjde zdůvodnění, že to bylo náhlé hnutí mysli. Že je hodnej a najednou mu přeskočilo!

petrin ( 19. července 2016 18:43 )

Ve Francii a Německu začala zákeřná a válka bez jakýchkoliv pravidel, zacílená na bezbranné, neozbrojené a nepřipravené civilní obyvatelstvo včetně žen a dětí. V předchozích válkách byly civilní oběti "vedlejším produktem" války, dnes jsou jejím hlavním cílem. Navrhuji, abychom své uprchlické kvóty rezervovali pro uprchlíky právě z těchto válkou postižených oblastí. Hněv v duši!

naidka ( 19. července 2016 18:39 )

Mi to došlo hned.

naidka ( 19. července 2016 18:37 )

Měla jsi napsat špidlaté boty, to by prošlo.

naidka ( 19. července 2016 18:34 )

Začínám ty sluníčkáře, ponovu aktivisty, čím dál víc nesnášet.

Zobrazit celou diskusi