Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jsi pedofilka, nadávají lidé ženě, která natřásala zadnicí před batoletem

Autor: shp - 
23. července 2016
23:03

Natřásala zadnicí v rytmu hudby. Tak jak je u twerkování běžné. Jenže mladá Brazilka tak učinila před malým batoletem, které její nemravné pohyby začalo okamžitě napodobovat. Od lidí na internetu si za to vysloužila nadávky a označení „pedofilka“.

Zda je mladá brunetka matkou chlapečka, není jasné. Spousta uživatelů to bere automaticky jako samozřejmost. A nad videem se pohoršují ještě více.

Nejsem moralista, ale když si uvědomíte, že existují lidé, kterým to přijde vtipné, tak víte, že tento svět je zvrácený,“ napsal jeden z uživatelů YouTube. Jiní ženu rovnou nazvali pedofilkou.

Vydržte chvilku… Jak se to to dítě naučilo? Nejedná se náhodou o neslušné odhalování nebo rovnou pedofilii?“ táže se další uživatel. Tenhle taneček vskutku rozzuřil davy lidí.

Video  Žena twerkovala před batoletem.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

zaka ( 27. července 2016 08:52 )

ČISTÉMU VŠE ČISTÉ TI KTEŘÍ V TOM VIDÍ NĚCO NEMRAVNÉHO JSOU NEMRAVNÍ.

nika70 ( 26. července 2016 21:33 )

Na mě to působí, že spíš chlapeček viděl, jak to mamince někdo takhle dělá. A spíš opakuje ty pohyby onoho kopulujícího. Doufám, že jen ve srandě a ne sex naživo

Xeen ( 24. července 2016 09:45 )

 A teď si představte, že některé ženy před takovým dítětem dokonce vytáhnou prso a kojí ho, to jsou teprve pedofilky! A slyšel jsem, že prý některým ženám při porodu dokonce dítě leze přímo z nahého rozkroku, a to jsou ještě úplný miminka, to jsou pak ultra pedofilky!! Měli by všechny ty ženské zakázat, kam ten svět spěje.

ad-ga ( 24. července 2016 08:13 )

Proč by měla být hned pedofilka? Kam se ten svět řítí, lidi jsou čím dál tím víc debilnější.

majojo ( 24. července 2016 07:39 )

A opět přichází ke slovu starý pan Nietzche: Dem Reinem ist alles rein, dem Schweinem wird alles Schwein. Neboli: Čistému vše čisté, prasákovi vše prasárnou.

Zobrazit celou diskusi