Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Teenagerku (18) znásilnili během útoků v Kolíně nad Rýnem: Otěhotněla a musela na potrat

Autor: erd - 
16. července 2016
14:17

Horor, jaký si neumíme ani představit! Osmnáctiletá dospívající dívka byla znásilněna pravděpodobně uprchlíkem během novoročních oslav v Kolíně nad Rýnem. Dívka posléze zjistila, že je těhotná a rozhodla se pro potrat.

Dívka se stala obětí hromadného sexuálního šílenství, které zachvátilo město v rámci oslav Nového roku. Neznámý útočník ji přímo na nádraží povalil a znásilnil hned vedle svého soukmenovce, který tentýž odporný čin zrovna vykonával na jiné bezmocné oběti!

„Ztratila se kamarádce a ti muži ji začali postrkovat mezi sebou. Pak ji shodili na zem a byla znásilněna. Řekla nám, že několik málo metrů od ní ležela jiná dívka, také znásilňovaná. Snažila se jí naznačit, aby raději zavřela oči. Muž jí ale chytl hlavu a donutil ji, aby se na něj přitom koukala,“ řekla dívka podle britského serveru MailOnline vyšetřovatelům.

Utrpení obou skončilo až díky zásahu policistů. Dívka však mezitím utekla pryč a ze studu se rozhodla celou záležitost nehlásit. Když se potvrdilo, že je těhotná, šla raději na potrat. Připouští ale, že útočník nemusel být stoprocentně otcem jejího dítěte.

Z celkem 1200 silvestrovských útoků byli přitom odsouzeni jen čtyři pachatelé i přesto, že padlo několik obvinění a existují desítky svědků. Dva ze čtyř pachatelů, Hussain A. a Hassan T., však nakonec unikli vězení za sexuální napadení.

V roce 2015 se do Německa přistěhovalo celkem 2,1 milionu osob, což představuje 46% nárůst oproti minulému roku. Z toho uprchlíků bylo něco kolem jednoho milionu.