Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vzpoura podváděných manželek: Sokyně v lásce mlátí na ulici, milenkám jde o život

Autor: red - 
14. července 2016
22:15

Čínské manželky berou spravedlnost do svých rukou! Na internetu se objevují videa jejich brutálních zákroků proti milenkám, které jim kradou manžely. Podváděné ženy se přitom neštítí vůbec ničeho a neznají slitování.

Mít něco s ženáčem v Číně je o život! Pokud totiž manželka milenku odhalí, nemá s ní žádné slitování. Navíc se na stranu podváděné ženy často přidají i další ženy, které nejsou o nic méně brutální.

Na internetu se objevila další dvě videa, která to potvrzují. První zachycuje scénu z ulice v Čeng-čou, kdy dvě ženy přepadly milenku, která údajně svedla manžela jedné z nich. Útočnice ji profackovaly, roztrhaly jí oblečení a ostříhaly vlasy. Nikdo z kolemjdoucích nezakročil a nakonec jejich roztržku ukončila až policie, která je převezla všechny na stanici.

Video  Číňanky mlátí milenky svých mužů na ulici.  - YouTube
Video se připravuje ...

Druhé video pocházející rovněž z Číny je o dost brutálnější. Skupinka žen přepadla mladou dívku, která údajně „ukradla“ jiné ženě manžela. Z dívky strhaly oblečení a kopaly ji do hlavy. Na pomoc dívce přispěchal muž v maskáčích, který se pokoušel běsnící ženy odehnat. Moc se mu to ale nedařilo. Video končí záběrem na schoulenou plačící dívku.

Video  Číňanky mlátí milenky svých mužů na ulici.  - YouTube/Liveleak
Video se připravuje ...

petrpupkin ( 15. července 2016 21:29 )

Proč nezbijí své muže,nato nemají odvahu.

sores ( 15. července 2016 11:33 )

Jen jednoduchý ženský se perou o chlapa!! Je to ubohé a známka velmi nízké sociální inteligence! Žádný samec za to nestojí. Ženský by si měly vážit sama sebe a ne se ponižovat k něčemu tak ubohému!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi