Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor v tropickém ráji: Na Fidži našli uřezanou hlavu pohřešovaného manžela

Autor: všm - 
5. července 2016
15:55

Místo poklidné dovolené na pohádkovém Fidži zažili novozélandští turisté pořádný šok. Během procházky po pláži totiž narazili na lidskou hlavu. Policie zatím nepotvrdila totožnost oběti, předpokládá se ale, že jde o část těla někoho z pohřešované dvojice ruských občanů – Yuri a Natalie Shipulinových. Pravděpodobně manžela. Jejich chodidla totiž nedávno vyplavilo moře na břeh. 

Novozélandští turisté si při procházce po pláži povšimli podivného balíčku, který vyplavilo moře. Zaujal je natolik, že se ho rozhodli odtáhnout dál od vody. „Uvnitř musely být kameny, slyšeli jsme, jak cvakají, když jsme balík vytáhli ven,“ popsal agentuře AFP Graeme Bickley.

Nejdříve prý se ženou vtipkovali o tom, jestli nejde o další části těl. Jen pár dnů před tím se totiž na pláži objevily pozůstatky končetin. Smích ale návštěvníky rychle přešel. Onen balíček totiž skutečně obsahoval část těla – konkrétně lidskou hlavu

Policie zatím nepotvrdila totožnost, předpokládá se ale, že hlava patřila jednomu ze zmizelé dvojice Rusů. Těm totiž podle analýzy DNA patřila několik dnů před tím vyplavená chodidla.

Yuri a Natalia Shipulinovi žili v tropickém ráji od roku 2011, vedli zde malou farmu. 16. června po nich ovšem bylo vyhlášeno pátrání. Spolu s nimi z farmy zmizela podle detektivů i motorová pila.

Přemýšleli jsme, kdo by byl něčeho takového schopný. Ten někdo je rozřezal na několik kusů, dal si práci s tím, aby části těla pečlivě zatížil kameny a pak celý balík úhledně zavázal,“ popsal médiím rozrušený Bickley.

Zda má místní policie nějaké podezřelé, není v tuto chvíli známo. 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi