Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Domek Marťanů! NASA vyfotila na Marsu záhadné obydlí

Autor: rc - 
3. července 2016
22:06

Našlo se na Marsu obydlí mimozemšťanů? Speciální robot využívný odborníky NASA vyfotil na rudé planetě mrňavé těleso, které ve světě lovců UFO vzbudilo poplach. Jakmile se snímek objevil na internetu, fandové do vesmíru začali tvrdit, že se jedná o domov marťanů!

Když speciální robot využívání NASA zachytil na Marsu zvláštní těleso uprostřed pouště, nikdo netušil, jakou senzaci to vzbudí ve světě hledačů marťanů! Fotografie pořízená na rudé planetě totiž zachytila zvláštní a velice malý předmět, který vypadá jako „chatka“ a uprostřed má zhruba šestipalcovou díru.

Lovci mimozemšťanů okamžitě začali tvrdit, že jsou to opravdové vchodové dveře. „To je nejvíc ohromující objev, co jsem viděl za poslední týdny,“ napsal na svůj blog UFO Sightings Daily lovec marťanů Scott C. Waring.

Speciálně upravené video s fotografií, která vzbuzuje ve světě milovníků UFO tolik emocí, bylo publikováno na YouTube. Podívejte se a posuďte sami, zda se opravdu může jednat o obydlí mimozemšťanů!

yarda ( 4. července 2016 09:28 )

Když vidím takovéhle "záhadné" fotky z Marsu, kladu si otázku, proč ten rover nepopojede blíž a neudělá detailní fotky. Asi to nikomu jinému kromě různých lovců senzací nepřipadalo tak zajímavé.

joudajoudovy ( 4. července 2016 06:18 )

kdyz amikum nepomohou povidacky o ruskem ivanovi, jak chce opanovat svet a proto se musi zbrojit. nyni, pro rozpoutani valky maji novy dukaz o nebezpeci a to martana, ktery jiz opostil svuj dum, protoze je na ceste na zem. a kdo se ze zpravy nasa raduje? korporatnici: "budou prasule" blazni: "budou pratele"

Zobrazit celou diskusi