Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pohřeb obětí autobusu s Čechy: Matku a dceru oplakaly stovky lidí

Autor: lm - 
30. června 2016
13:16

Slzy a obrovský smutek! Na Slovensku pohřbili dvě oběti nehody autobusu v Srbsku. S Erikou (†67) a její dcerou Martinou (†34) se přišly rozloučit čtyři stovky lidí. Tragédie se pochopitelně nejvíce dotkla manžela a otce obětí Jána (70) a jeho syna Braňa (40).

Tři mrtví Slováci a dvě Češky. To je tragická bilance nehody slovenského autobusu v Srbsku, ke které došlo minulý týden. Vozidlo sjelo z dálnice a převrátilo se. Smrt pod ním našla i matka Erika H. (†67) s dcerou Martinou H. (†34).

Příbuzní a přátelé se s nimi naposledy rozloučili při obřadu ve středu. Na pohřeb přišlo podle slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ na čtyři stovky lidí. Velká bolest a smutek se zračil hlavně na obličeji manžela a otce obětí Jána (70) a jeho syna Braňa (40). S tragédií se jen velmi těžce vyrovnávají.

„Mami, je mi líto, že jsem ti tehdy neřekl, jak moc tě mám rád. Kdybych tak mohl, jakože už se to nedá, objal bych tě a řekl bych ti to několikrát,“ vzkázal milované mamince do nebe syn Braňo. „Velmi nám budou chybět,“ řekl deníku Ján s očima plnýma slz.

Video  Reportáž TV JOJ ze Srbska  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pravidlo ( 30. června 2016 15:06 )

Smutenka, raději psát u Gregora.

alfasamec ( 30. června 2016 14:45 )

 V roce 2010 jsme se vraceli z dovolené ze Španělska. Odjížděli jsme k večeru. Když jsme vjeli do Francie, bylo ještě dobře vidět. Na náspu u dálnice jsem viděl nějaké lidi. Najednou se ozvala rána, někdo z nich hodil kámen na náš autobus. Naštěstí to odnesla sklenená výplň ve dveřích autobusu. Kdyby kámen vlétl dovnitř autobusu oknem, byl by to masakr. U oken v autobuse seděly převážně děti. Řidič zastavil, zkontroloval poškození, ale "útok" neohlásil.

Zobrazit celou diskusi