Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

ISIS si našel nového obézního kata! „Buldozera“ jim zajala syrská armáda

Autor: lm - 
30. června 2016
06:30

Islámský stát má nového obézního kata! V syrské Rakce se obecenstvu představil další oplácaný řezník ve službách fanatiků, který nahradil nelítostného Buldozera, jehož zajala syrská armáda.

Islámský stát dlouho pro svého bojovníka netruchlil. Po zajetí stodvacetikilového „Buldozera“, jak se muži přezdívalo, si fanatici rychle našli náhradu. A od originálu je k nepoznání!

Jen čtyři týdny poté, co se syrská armáda pochlubila nahrávkou, na které Buldozera odváží spoutaného jako zvíře neznámo kam, Islámský stát zveřejnil snímky dalšího obézního fanatika, který vykonává popravy v syrské Rakce. Oděn do maskáčů, s kuklou na hlavě a obřím mečem v ruce hromotluk sťal jednoho z odpůrců Islámského státu. Vězeň přivázaný k židli byl předtím odsouzen k popravě za „odpadlictví od víry“. Brutální vraždě opět přihlížely davy lidí.

Jeho předchůdce si získal krvavou reputaci jako jeden z nejhorších katů ve službách ISIS. Buldozer neblaze proslul nemilosrdnými popravami odpůrců islamistů a sekáním končetin dětem. Pro Islámský stát bylo jistě jeho zajetí citelnou ránou pro jejich reputaci.

Video  Buldozera zajala syrská armáda.  - YouTube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 30. června 2016 11:54 )

Schválně jsem čekal, která syrská armáda ho zatkla? Těch armád je v Sýrii hodně. Samozřejmě, byla to regulérní syrská armáda. Ostatní by ho pustili. Jak správně píše níže Carmin - Svobodná syrská armáda jsou teroristé ve službách USA a spol. Mydlit je hlava nehlava. Jen tak bude v Sýrii mír.

pekaaaros ( 30. června 2016 08:54 )

když ten originál zatkli, doufám, že ho odvezli někam do pouště, tam vzali nůž, odřízli mu uši, malíky u nohou, palce u rukou, spustili do vyschlé 20 metrů hluboké studny s hladkou stěnou, kde mají hnízdo půlmetroví potkani a vesele odjeli. žádnou jinou budoucnost si tohle zvíře nezaslouží.

Zobrazit celou diskusi