Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prsatou modelku Karlu (†23) popravil maskovaný gangster před zraky jejích rodičů

Autor: shp - 
29. června 2016
19:23

Byla mladá, sexy a muži prahli po jejím vyvinutém poprsí. Karla Karina Garza García (†23) byla žádanou mexickou modelkou. Když ale ozbrojenci vtrhli do jejího domu, neměla nejmenší šanci se před nimi ubránit.

Když skupina maskovaných útočníků vtrhla do rodinného domu, jeden z nich zakřičel: „Kde je Karina?“ Jakmile začala kráska utíkat, jeden ozbrojenec ji chytil. Před zraky vyděšených rodičů ji pak popravil. V kuchyni ji nemilosrdně střelil do hlavy.

Skupina útočníků pak naskočila do vozu značky Cadillac a z místa ujela. Rodiče se snažili svou dceru zachránit, ale rána do hlavy byla fatální. Ani přivolaní záchranáři nebyli schopni mladou ženu oživit.

Vyšetřovatelé se domnívají, že se Karla Karina stala obětí organizovaného zločinu. Jak se ale do něho zapletla, není jasné. Pravděpodobně přes svého přítele. Toho gangsteři zabili před měsícem.

pekaaaros ( 14. července 2016 12:24 )

co je na ní hezkýho? Ta tuna makeupu, co má na ksichtě? hoši, vy jste asi nikdy neměli fakt pěknou holku. musíte si ty hezký holky nejdřív vyrobit z miliardů šminek. takovej chudák nejsem.

majojo ( 29. června 2016 21:28 )

Tomu dala, tomu víc, tomu málo, tomu nic....

Zobrazit celou diskusi