Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka utopila v kočárku dcerku (†1). Překážela sexu s milencem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
21. června 2016
19:13

Bylo to nevinné patnáctiměsíční miminko, které narazilo na neuvěřitelnou krutost ve vlastní rodině. Malinkou Adelaide totiž nechala na pláži ve francouzském městečku Berck-sur-Mer utopit v kočárku při přílivu její krkavčí matka. Důvod byl ten, že překážela jejímu sexuálnímu životu.

Francouzka senegalského původu Fabienne Kabou se k hrůznému činu odhodlala v roce 2013. Za vraždu vlastního miminka jí nyní hrozí až doživotí za mřížemi. Tělíčko malinkaté Adelaide našel připoutané ke kočárku na pláži druhý den poté, co ji na ni přivezla krkavčí matka.

Policie matku vypátrala po desetidenním pátrání v Paříži. Byla v domě se svým přítelem Michelem Lafonem (63). Právě on byl důvod, proč se k utopení vlastního dítěte rozhodla. Péče o dítě totiž nešla dohromady s jejich náročným sexuálním a milostným životem.

Ukončila jsem její život, protože to byla jednodušší cesta. Všechno šlo perfektně,“ řekla krkavčí matka u soudu. Kabou pochází z prosperující křesťanské rodiny, která do Francie přišla ze Senegalu. Tam však dochází k praktikám, při nichž ženy, které se považují za čarodějnice, zabíjejí vlastní děti.

Podle psychologů je Kabou nesmírně inteligentní. „Svůj akt vidí tak, jak ho vidíme všichni. Jako něco naprosto děsivého. Samu sebe považuje za neobhajitelnou,“ prohlásil právník ženy Fabienne Roy-Nansion. Její známí jsou stále z vraždy v šoku. Podle nich byla v těhotenství šťastná a na dítě se těšila.

ejvm1712 ( 22. června 2016 07:56 )

Taky jedna co přišla multikulturně obohatit Evropu. Zvykejme si na jejich mentalitu. U nich je tohle normální!

pajato73 ( 22. června 2016 07:48 )

oko za oko, zub za zub. Svazat ji a nechat ji pri stoupajici vode utopit!

verka1 ( 21. června 2016 20:47 )

kur.va pelešivá

marianskelazne ( 21. června 2016 19:56 )

 co k tomu chcete dodat? houst a vetsi kapky, dal vic a vic migrantu..

308win ( 21. června 2016 19:49 )

Že by další multikulti obohacení? Takové radši ať zůstanou v Africe kam patří.

Zobrazit celou diskusi