Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nepříjemný trapas: Žena uklouzla a zahučela přímo do jámy

Autor: haj - 
18. června 2016
22:19

Někdy stačí jeden krok vedle a je z toho pořádná polízanice. To je ostatně i případ postarší dámy ze srbského města Leskovac, která uklouzla a rázem spadla do jámy.

Nešťastný karambol je vidět na záběrech, které zachytila pouliční kamera. Paní v letech se nejprve s deštníkem v ruce šouravým krokem chystá přejít silnici, když jí to zřejmě na kluzkém povrchu ujede a ona v mžiku zajede i s deštníkem do díry, kterou zde vyhloubili stavaři.

Babička měla ale jednoznačně štěstí v neštěstí, jelikož jí náhodní kolemjdoucí okamžitě přispěchali na pomoc a z nelichotivé situace ji vysvobodili.

 

 

 

ivoadler ( 19. června 2016 10:21 )

Na svém rajčeti mám video o pádu jedné bezohledné svůdkyně do výkopu na ulici. Tam ji ovšem hned zasypali autem zeminy. Proti bezohledným svůdkyním se společnost musí bránit.

kahor ( 18. června 2016 23:05 )

CHUDINKU TUHLE STARSI PANI VYTAHLI, ALE JARU JAGROVIC, Z TE DIRY UZ NIKDY NIKDO NEVYTAHNE, MOZNA, ZE SE MUZE VYPLATIT S PAR MILIARDIKAMA DOLACU !!! VZPOMENTE SI NA TAKE MODELKU ELIN TIGER WOODS......TAKE, SE PAK NECHALA VYKOUPIT S MILIARDAMA !!!

Zobrazit celou diskusi